- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen pazartesi gittim doktora gitmeden çok az gün içinde bir iki damla sadece peçeteye gelen kahverengi lekeler vardı doktor alttan muayene etti eve geldim kahverengi akıntı baya vardı alttan muayene sonrası oldu sandım takmadım pek ama 3-4 saat sonra kan geldi ama parçalı falan değil di sıvıydı ağrımda yoktu doktor da ilaç verdiydim gündüz ondan iç üç tane dedi sabaha kadar kesildi ama kahverengiler bitmedi üç gün iğne oldum bitmedi bitmeyecek gibi de pazartesi randevum var zaten de günler geçmiyor ve aklıma hertürlü şey geliyor düşük olcaktıda ilaç durdurdumu bebeğimin kalbi durdumu Allahım Sen sabır verCnm kirmizidan sonra gelen kahve lekeler. Eski kan olabilir. Sanirim icindekileri atmaya calisiyor vucut.Bol bol dinlen insAllah Rabbimin izniyle birsey olmaz. Yinede icin rahat etmiyorsa doktora bi daha gorun
Aslında rahattım ama gündüzden beri bişey oldu anlamadım dua ediyorum hep hayırlısını nasip etsin Rabbim Azerbaycan da olduğumuzdan yabancıyız buralaraBu kadar strese sokma kendini cnm. Alttan ultrasonlada baktirma. Eger cok suphe duyuyorsan pazartesiyi beklemene gerek yok acile gidebilirsin . Hem anlattigin kanama sekline yerlesme kanamasi olabilir kendini skntiya sokma bol bol dua et.
Aynenn oyle cnmm. İki kere dusuk yasadim. İlkine alttan baktirdim dustu ikincide hep karindan baktirdim o da dustu. Yiyecek ekmegi oldugu zaman ne olursa olsun dunyaya gelir Rabbimin izniyleAslında rahattım ama gündüzden beri bişey oldu anlamadım dua ediyorum hep hayırlısını nasip etsin Rabbim Azerbaycan da olduğumuzdan yabancıyız buralara
Alttan baktırmak hiç istemedim ama bişey olmaz dediler daha küçük göremeyiz dediler olsun yine göremezsemde baktırmayacaktım ama nasıl olduysa oldu işte olacağı varmış
Öyle canım Rabbim yeter ki hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah çok sağol canım cevap verdiğin içinAynenn oyle cnmm. İki kere dusuk yasadim. İlkine alttan baktirdim dustu ikincide hep karindan baktirdim o da dustu. Yiyecek ekmegi oldugu zaman ne olursa olsun dunyaya gelir Rabbimin izniyle
Cnm netten bak istersen dusuk olmasin diye dualar var Rabbim evladini korusun insAllahÖyle canım Rabbim yeter ki hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah çok sağol canım cevap verdiğin için
Herkes alttan muayene zararlı değil kanama olduysada farklı sebep ten olmuştur diyolar ama ben bi kere korktum inşallah baktırmak zorunda bırakmasın Rabbim
Dua ediyorum canım elimi karnıma koyup salavat getiriyorum namazlardan sonra Fatiha okuyorum elimi karnıma koyup ya Halık ya Bari ya Musavvir okuyorum hayırlıysa sağlıkla kucağıma almayı nasip et Rabbim diyorum elimden gelen bunlar canım ilaç içmedimmi akıntı dahada artıyor gibi geldi ama ilaçmı kullancam hepCnm netten bak istersen dusuk olmasin diye dualar var Rabbim evladini korusun insAllah
Şu an 2,5 yaşında :)Aradan zaman geçmiş bayagı ama nasıl olmuştu son durumunuz
Bende suan 9.hafta içindeyim bebek saglıklı ama dinleniyorum hala evde kahve rengi akıntılarım devam ediyo , hayırlısı artık canımŞu an 2,5 yaşında :)
Kahverengi akıntılar baya devam etti canım arada kirmizida oldu baya pihtili çok korktum ama bişey olmadı çok şükür progestan iğne hap fitil herşeyini kullandım herhalde eski kandı onlar
Sen nasılsın
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım stres yapma dua et eski kandır oBende suan 9.hafta içindeyim bebek saglıklı ama dinleniyorum hala evde kahve rengi akıntılarım devam ediyo , hayırlısı artık canım
Evet canımMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım stres yapma dua et eski kandır o
Progestan kullaniyormusun
Bende suan 9.hafta içindeyim bebek saglıklı ama dinleniyorum hala evde kahve rengi akıntılarım devam ediyo , hayırlısı artık canım
Merhaba kanamam 6 hafta 1 gunlukken oldu acık kırmızıydı 2 ped doldurcak şekildeydi ve o gun kesildi sonra 2 hafta kahverengi akıntı şeklinde devam etti , hala cok korkuyorum tekrar başlar die ve dinleniyorumMerhaba, sizin kanamaniz kacinci hafta basladi ve kac gun surdu acaba? Yogunlugu nasildi? Bende de ayni sikinti var ve henuz daha 6.haftamdayim.
Merhaba kanamam 6 hafta 1 gunlukken oldu acık kırmızıydı 2 ped doldurcak şekildeydi ve o gun kesildi sonra 2 hafta kahverengi akıntı şeklinde devam etti , hala cok korkuyorum tekrar başlar die ve dinleniyorum
Suan tam 9 haftalık doktor 10.haftadan sonra risk cok azalır dedi , bebekte sıkıntı yok suan dedi 10.haftaya kadar dinlencemGeçmiş olsun. Zor bir psikoloji gercekten. Size ne dedi peki doktorunuz? 8.haftanizda misiniz şuan?