• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kanama :((::(((((

nylnbgm

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
6
0
6
23/05/2013 te yaptırdıgım betahcg testınde 199,27 pozıtıf cıktı ogun kanamam basladı dr gelınce acıle gıtttım yapılacak bısey yok dedı.daha sonra 26/05/2013 tekrar gittigimde testi tekrarlattı 345,98 cıktı hamılelıgımın devam ettıgını dusuk rıskı olsa bu hormonun yukselmeyecegını 1 hafta sonra gelmem gerektıgını söyledı.o gunden berı progestan kullanıyorum gunde 3 kere ve kendımı yormuyorum ama arada kasık sancım ve kanamam oluyor.sankı adet sancısı cekıyorum.aranızda boyle bı durum yasayan var mı ?bıde dr gebelık kesesını görmedı cok kucuk ve yumurta rahıme yerlesmeye clısıyor dedı.. benım kafam karıstı ve bunalıma girdim resmen :(

cnm keseyi görmesi için hcg değerin daha düşük.yeni gebelik sanırım.3 yada 4 haftalık hamilesindir muhtemelen.keseyi görmek için erken.Onu dert etme.bir sonraki hafta gittiğinde görünecek kese allahın izniyle.
Kanamadan dolayı düşük riskin olduğundan progestan vermiş doktor.Sen dinlenmeye,kendini yormamaya bak.Bunların haricinde yapılabilecek birşey yok.Gerisi Allahın takdiri.Bu şekilde olan çok kişi var.Arkadaşım hamileliğinin 3 ayını böyle kanama ile geçirdi ve sağlıklı bir bebişi var şuan.

23/05/2013 te yaptırdıgım betahcg testınde 199,27 pozıtıf cıktı ogun kanamam basladı dr gelınce acıle gıtttım yapılacak bısey yok dedı.daha sonra 26/05/2013 tekrar gittigimde testi tekrarlattı 345,98 cıktı hamılelıgımın devam ettıgını dusuk rıskı olsa bu hormonun yukselmeyecegını 1 hafta sonra gelmem gerektıgını söyledı.o gunden berı progestan kullanıyorum gunde 3 kere ve kendımı yormuyorum ama arada kasık sancım ve kanamam oluyor.sankı adet sancısı cekıyorum.aranızda boyle bı durum yasayan var mı ?bıde dr gebelık kesesını görmedı cok kucuk ve yumurta rahıme yerlesmeye clısıyor dedı.. benım kafam karıstı ve bunalıma girdim resmen :(

Doktorun açıklamasını yapmış herşeyin.Düşük yapıyor olsan bhcg yükselmezdi.Ve haftası çok küçük olduğunda kese görünmez.En az 8-9 haftalıkken görünüyor kese.Yani değerin 2000-3000 den yüksek olması lazım.Sen kendini yorma sakın.Maydonoz,adaçayı,brokoli gibi idrar söktürücülerden uzak dur.Ağır kaldırma,bi yere uzanma,hızlı bile yürüme.Çok ayakta da kalma.Annesi o daha sana sarılmaya çalışıyor yardımcı ol ona.Kendini strese sokup da onu da üzme.O daha su damlası kadar.Bol bol YA BARİ(CANLANDIRAN) ismiyle dua et Allah'a.Onu sana babasına bağışlasın.Tutunsun sıkı sıkı hiç bırakmasın anacığını.:29::29::29::29:

tesekkur ederım ıcımı rahatlattınız insalah cumartesı dr keseyı görur kalp atıslarını duyarız :(

doktorun açıklamasını yapmış herşeyin.düşük yapıyor olsan bhcg yükselmezdi.ve haftası çok küçük olduğunda kese görünmez.en az 8-9 haftalıkken görünüyor kese.yani değerin 2000-3000 den yüksek olması lazım.sen kendini yorma sakın.maydonoz,adaçayı,brokoli gibi idrar söktürücülerden uzak dur.ağır kaldırma,bi yere uzanma,hızlı bile yürüme.çok ayakta da kalma.annesi o daha sana sarılmaya çalışıyor yardımcı ol ona.kendini strese sokup da onu da üzme.o daha su damlası kadar.bol bol ya bari(canlandıran) ismiyle dua et allah'a.onu sana babasına bağışlasın.tutunsun sıkı sıkı hiç bırakmasın anacığını.:29::29::29::29:

merhaba siz kesenin 8-9 haftalıkken görüneceğinin söylemişsiniz yanlış yönlendirmeyin lütfen 3 haftalıkken gördü drum keseyi geç döllenme olmuştum ben şuan 7 haftalık hamileyim 6 haftalıkken kalp atışlarını duydum 8-9 haftada oooo bebeğimiz fasulye tanesi oluyo naptınız...
Kardeşim allah ım gönlünün muradını yaşamanı nasip etsin inşallah sağ sağlim görürsünüz bebişini. Kontrollerini aksatma...

Back