• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kanama

AhsnAk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
1
0
1
32
Merhaba arkadaşlar . ben 5.5 haftalık hamileyim iki gün önce çok az kanamam oldu, doktorumu aradım hemen gel dedi gittim kesem yerinde duruyordu, nedenini sordum yordun mu kendini dedi o günde çok iş yaptım ve belimi yordum progestan verdi çok az hala kanama oluyor sürekli yatıyorum yaşayan var mi ? Kanamam sadece iki üç damla oluyor .

İlk aylar bende de olmuştu sebepsiz. Altıncı aya kadar neredeyse üç dört haftada bir dediğiniz gibi az miktarda oluyordu. Bebekde herhangi bir problem yoktu. Dr um bu dönemde artan östrojen hormonunun rahim ağzında yara oluşturup kanama yapabileceğini söylemişti. Tabi yinede bir anne adayını en çok huzursuz edecek şey kanama. Progestan fitil kullandım o zamanlarda . sonrasında geçti

Merhaba arkadaşlar . ben 5.5 haftalık hamileyim iki gün önce çok az kanamam oldu, doktorumu aradım hemen gel dedi gittim kesem yerinde duruyordu, nedenini sordum yordun mu kendini dedi o günde çok iş yaptım ve belimi yordum progestan verdi çok az hala kanama oluyor sürekli yatıyorum yaşayan var mi ? Kanamam sadece iki üç damla oluyor .
Dinlenmen gerek gebelik boyunca kendini yormaman senin icin daha iyi olur kardesim de boyleydi 5 .ayinda yine kendini yordu ve yine kanama oldu artik yormuyi bol dinleniyor

Ben çok yoğun bi kanamayla hastaneye yattım iki hafta devam etti şuan bebeğim 6 aylık. Hiç bir sağlık sorunu yok şükür. O süreçte sadece tuvalete gitmek için ayağa kalkmanizi tavsiye ederim. Dağınıklık toplanır , yemeği başkası yapar . Zaman geçer. Allah korusun evladiniza bişey olsa keşke o kadar temizlik yapmasaydim kendimi yormadaydim gibi pişmanlıklar yaşamayacaksanız devam edin. Bol su için ve sağlıklı beslenmenize dikkat edin.

8 haftalik hamileyim 6 haftaliktan beri kanamam var progrstan kullaniyorum oda.kesmedi yarin sabah ilk isim doktoruma gitmek olacak cok korkuyorum

Back