• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Kanama

Kbrcftc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
17
2
1
30
Merhaba Arkadaşlar. Aralık ayının 7 sinde sabah kalkınca WC de baya kan geldi. Hemen doktora gittim ve kanama alanı oluşmuş bebek plesantadan ayrılmış kısmen dedi. Ama kalp atışı gelişmesi normal bebeğimde bi sıkıntı yokmuş.Eve gelince bi daha kanamam oldu ama sonrasında kahverengi lekelenmeye dönüp yok oldu. İğne ve progesteron hapı verdi. 10 gün sonra bugün bi daha gittim. Ama kanama alanında bi değişiklik olmadığını söyledi. Sizinde yorumlarınızı almak istedim. Böyle durum yaşayanlar var mı? Hiç azalmaması beni korkuttu. Bu arada 12 hafta 4 günlüğüz daha.

Masallah 12 haftalik olmussunuz yani en kritik donemleri atlatmissiniz bence bebeginiz size tutunacak cunku en kritik donem gecmis

İnşallah ama iki gün önce yine kanamam oldu . Koyu renkteydi. Doktoruma mesaj attım kalan kanları atıyorsundur koyuysa eğer dedi. Hala korku içindeyim.

Merhabalar yeni üyeyim ve acil yardımınıza ihtiyacım var.geçen hafta cuma test yaptım beta değerim 16 çıktı daha çok erken olduğunu ve bir sürü olumsuz ihtimallerden bahsedildi dış gebelik kimyasal gebelil gibi..2 gün önce pembemsi sora kahve dün akşam itibariylede adet kanı gbi kanamam oluyor düşürdüğümü sandım ama dün kan testinde sonuç 560 olmuştu artışı normal ama kanama nedeni nedir bilmiyorum doktoru aradım gelsende birşey yapamayız bekliceksin dedi az kasık ve bel ağrım var dayanılmaz değil göğüslerime hala dokunamıyırum değer 1500 olmadan birşey yapamıyorlar sizde durumum nedir yaşayanlar var mı ?

Merhabalar yeni üyeyim ve acil yardımınıza ihtiyacım var.geçen hafta cuma test yaptım beta değerim 16 çıktı daha çok erken olduğunu ve bir sürü olumsuz ihtimallerden bahsedildi dış gebelik kimyasal gebelil gibi..2 gün önce pembemsi sora kahve dün akşam itibariylede adet kanı gbi kanamam oluyor düşürdüğümü sandım ama dün kan testinde sonuç 560 olmuştu artışı normal ama kanama nedeni nedir bilmiyorum doktoru aradım gelsende birşey yapamayız bekliceksin dedi az kasık ve bel ağrım var dayanılmaz değil göğüslerime hala dokunamıyırum değer 1500 olmadan birşey yapamıyorlar sizde durumum nedir yaşayanlar var mı ?
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğin :) kuzum sen büyük ihtimalle yerleşme kanaması yaşamışsın. Bende de aynısı oldu silinirken peçeteye geldi benimde böyle sümük gibi kahverengi. Ben adet oluyorum sanmıştim ama yerleşme kanamasıymış meğer :) evet doktorlar buna pek bişey yapmıyorlar eğer kanama yoğun değilse bide önceden düşük veya kürtajın yoksa ki inşallah bundan sonrada olmaz. Bu yazdıkların hamilelik belirtileri ve değerlerinde çok güzel artmış maşallah. Şuan bebek yerleştiği ve büyüdüğü için kasık ve bel ağrısı çekmen çok normal. Hormonlardan dolayı göğüslerin şişmeye başlamıştır. Ben elbise giyip çıkarırken bile eziyet çekiyordum resmen :) birkaç hafta sonra düzelir inmeye başlar şişliği çok acıtmaz kaşıntı olur sadece. Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :anneadayı::KK200:

merhaba canım bana da yardımcı olurmusun acaba bende bebek düşünüyorum eşimle benim cuma akşamı idrarından sonra peceteyi pembe kahve karışımı gibi kaygan bir kan geldi peçete me ardından cumartesi tekrar aynı şekilde bir kan geldi acaba benim de yerleşme kanaması olabilirmi bugün gelmedi ama

merhaba canım bana da yardımcı olurmusun acaba bende bebek düşünüyorum eşimle benim cuma akşamı idrarından sonra peceteyi pembe kahve karışımı gibi kaygan bir kan geldi peçete me ardından cumartesi tekrar aynı şekilde bir kan geldi acaba benim de yerleşme kanaması olabilirmi bugün gelmedi ama
İnşallah seninde yerleşme kanamandır canım. O kanı gördükten sonra beklemek gerekiyor adet dönemini. Vücudunu dinle hamilelik belirtilerini gözlemle. Yani bu dediğim illa mide bulantısı değil. Zaten mide bulantısı çoğu kadında öğrendikten sonra olmaya başlıyor. Ben 1 defa gördüm o kanı adetime heralde 2 gün felan vardı. Bir daha da kan namına hiç bişey görmedim ben kuzum

amin inşallah yerleşme kanamasidir canım yaa adeti me 6 gün var eczaneden test alsam çıkarmı peki

Merhaba Arkadaşlar. Aralık ayının 7 sinde sabah kalkınca WC de baya kan geldi. Hemen doktora gittim ve kanama alanı oluşmuş bebek plesantadan ayrılmış kısmen dedi. Ama kalp atışı gelişmesi normal bebeğimde bi sıkıntı yokmuş.Eve gelince bi daha kanamam oldu ama sonrasında kahverengi lekelenmeye dönüp yok oldu. İğne ve progesteron hapı verdi. 10 gün sonra bugün bi daha gittim. Ama kanama alanında bi değişiklik olmadığını söyledi. Sizinde yorumlarınızı almak istedim. Böyle durum yaşayanlar var mı? Hiç azalmaması beni korkuttu. Bu arada 12 hafta 4 günlüğüz daha.
Geçmiş olsun kanama Alanınız yok olur sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah.Bende de olmuştu sonra geçti gitti çok şükür.Bebeğiniz sağlıklıysa size tutunur.11 haftaya kadar gelmiş olan bebekler büyük ihtimslle sağlıklı olurmuş

amin inşallah yerleşme kanamasidir canım yaa adeti me 6 gün var eczaneden test alsam çıkarmı peki
Kuzum erken gebelik testleri var onlarda 5 gün önceye kadar doğru sonuç veriyor diye biliyorum. Benim fikrimi sorarsan bekle derim. 1 gün geçsin eğer hala gelen giden olmazsa o zaman yaptır. Öbür türlü insan çok hayal kırıklığına uğruyor

Geçmiş olsun kanama Alanınız yok olur sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah.Bende de olmuştu sonra geçti gitti çok şükür.Bebeğiniz sağlıklıysa size tutunur.11 haftaya kadar gelmiş olan bebekler büyük ihtimslle sağlıklı olurmuş
İyi dilekleriniz için teşekkürler. En son gittiğimde kanama alanı yok olmaya başlamıştı. Ama hala kalan kanı atıyorum. Çok şükür bebeğim iyi. Riski atlatana kadar yatmaya devam dedi doktorumuz.

İyi dilekleriniz için teşekkürler. En son gittiğimde kanama alanı yok olmaya başlamıştı. Ama hala kalan kanı atıyorum. Çok şükür bebeğim iyi. Riski atlatana kadar yatmaya devam dedi doktorumuz.
Kuzum çok geçmiş olsun progesteron iğnesi yaptırdıysan daha 10 gün kanama olur kahverengi tarzda korkma sakın canım :)

Çok teşekkür ederimm 1 hafta sonra 1 ay olcak Kahverengi kanama 3 haftadır devam diyor malesef
İğneyi yaptırdıysan korkma bende de baya devam etmişti 3. Haftama geçtiğimde kesilmişti akıntı. İçini ferah tut mutlaka stres yapma sakın gerçekten stres daha çok etki ediyor bebişe

İğneyi yaptırdıysan korkma bende de baya devam etmişti 3. Haftama geçtiğimde kesilmişti akıntı. İçini ferah tut mutlaka stres yapma sakın gerçekten stres daha çok etki ediyor bebişe
3 günde 1 yaptırdım iğnelerimi yeni bitti. Mesajlarınız için çok teşekkür ederim. İyi düşünmeye çalışıyorum çok sağolun :)

Arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim .2 gündür kahverengi lekelnmelerim var. Hemen doktora gittim muayene etti kalp atışlarını duyduk bir sorun görünmediğini söyledi ama önlem amaclı iğne yapalim dedi. Igneyi yaotirmama ragmen devam ediyor ne zaman kesilir yasayan arkadaslar fikir verir mi? Birde neden oluyor kahverengi lekelenmeler

Arkadaşlar bende aynı durumdayım 4+2de bir başladı şuan 7+2 hala devam ediyor. Büyük kanama da geçirdim Allah bebeklerimizi bize bağışlasın bana iğne verilmedi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. İğne kesin çözüm olursa burdan yazar mısınız

Bildiğime göre iğne ve hap kesin çözüm değil. Sadece o kanamayı durduruyo. Ömrü olan bebek yaşıyor. Kesin bi çözüm diyemeyiz. Mümkün olduğunca sürekli dinlenin. 12. Haftamda bende baya bi büyük bişey atlattım ve hala yatıyorum hem iğne hem hap kullanıyorum. Aksine kalan kanları 3 hafta oldu hala atmaktayım. Bebeğim sağlıklı çok şükür. Bebek büyüdükçe risk azalıyor . Rabbim size bağışlasın bebeğinizi . Moralinizi yüksek tutun :)

Arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim .2 gündür kahverengi lekelnmelerim var. Hemen doktora gittim muayene etti kalp atışlarını duyduk bir sorun görünmediğini söyledi ama önlem amaclı iğne yapalim dedi. Igneyi yaotirmama ragmen devam ediyor ne zaman kesilir yasayan arkadaslar fikir verir mi? Birde neden oluyor kahverengi lekelenmeler
Ben 4 küsür aydır yatıyorum . 16 haftayı bitirdik.3 günde bir iğne yaptırmama rağmen kanamam durmadı. Aksine kanama alanında kalan kanları bildiğiniz pijamalarım kan olarak bi anda atıyorum . Kanın rengi koyuysa sıkıntı olmaz inşallah. Kanama alanı var demediyse belki de yerleşme lekesidir.

Back