Merhabalar 8 gün geciktim idrar testi yaptım pozt if çıktı akşamına peçeteye kahverengi soluk bi akıntı gelmeye başladı korktum doktora gittim hcg değeri 634 çıktı acile gittiğim için doktorun birisi dedi gebelik var diğeri belli değil dedi kanamanada müdahale edemem git eve yat dedi pazartesi polk. gel dedi kanama mı a kıntı mı her neyse hala geliyo kafam allak bullak piskolojimde alt üst oldu hamile miyim düşük mü yapıyorum yerleşme kanaması mı günüm zehir oldu cvb verin nolur
Saol canim allah aldi onu birtane daha verdi eger dusuksede hayirlisi oymus ki dusmus sagliksizsa dusermis zaten bende oyle dedim ve 4.ayda hamile kaldim
Bnm ilk hamileliğim ilk deneyim heves ediyorum ama alanda verende o vardır bir bildiği. Birde biz tstildeydik hamile kalmışım alkoller sigaralar hiç dikkat etmedim daha doğrusu farketmedim onun ceremesini çekiyorum belkide
Bnm ilk hamileliğim ilk deneyim heves ediyorum ama alanda verende o vardır bir bildiği. Birde biz tstildeydik hamile kalmışım alkoller sigaralar hiç dikkat etmedim daha doğrusu farketmedim onun ceremesini çekiyorum belkide
9+3 um , hamileligimi ogrendigimden beri kanamam var adet gibi ama bebek yasiyor ,insallah benim yasadigimi yasamazsinda yerlesme kanamasidir canim. 2 gun sonra tekrar kan ver,2 ye katlarsa saglikli gittiginin isaretidir.
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Lütfen bana yardımcı olun. 12 haftalık hamileyim. Cumartesiden bu yana gribim. Pazar günü kahverengi akıntım geldi hemen doktora gittik pruloton iğne yapıldı ve doktor progestan verdi günde iki kere kullanıyorum bugün yine tuvalette peçeteye akıntıyla beraber kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum
Ben telaşlandırmak istemem 5. Haftadaydım hcg değerim düşüyor bnm kese oluşmamış daha bende kimyasal gebelik dedi bnm bebeğim yavaş yavaş kendini yaralayıp düşürüyormış ama sende kese oluşmış 3 Aydan bahsediyosun ilaçını kullan kalkma ayağa yat hep ultra sondan kese embriyo büyüklüğü takibi ile gelişimini kontrol edeceklerdir sayfaları okuyup piskolojini bozma cevşeni aç dinle rabbim Korur inşallah içini ferah tut bol bol c vitamini ve ceviz ye bunlar progestoron hormonınu tetikleyen besinler ve birde tıka başa doyurmak kendini kan şekeri yükselince o hormon invite oluyormış az ve sık ye bol bol dua et canm
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Lütfen bana yardımcı olun. 12 haftalık hamileyim. Cumartesiden bu yana gribim. Pazar günü kahverengi akıntım geldi hemen doktora gittik pruloton iğne yapıldı ve doktor progestan verdi günde iki kere kullanıyorum bugün yine tuvalette peçeteye akıntıyla beraber kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum
Benim de sanırım 5ve 11. Haftalarda kahverengi kanamam oldu. İkincide çok korkmuştum özellikle. İş hayatım boyunca hiç rapor almamıştım yıllık izni de önemsemezdim. Doktor 10gğn rapor yazdı istirahat verdi şok olmuştum ama iyi geldi. Dinlenin iğnenizi ve fitilinizi kullanın.
Canım moralini bozmak istemem akıntılarımız benziyo ama bnm daha kesem oluşmamış hcg değerim de düşüyor kimyasal gebelik miş bnm ki doktor öyle dedi ama senin kesen olışmuş yat kalkma hiç telefondan cevşenül-kebiri aç dinle korusun bebeğini de senide mandalina ye bol bol ceviz ye ıspanak ye bunlar prog . Hormonınu tetikliyormuş çok internette araştırma yat uyu moralini bozar bnm ki ni alt üst etti HA bide yemeği tıka başa doyurmak karnını şeker miktarı arttığı için o hormonu düşürüyormuş