Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5-7-9. Haftalarda kanama alanı olmadan kıpkırmızı yoğun kanama yaşadım. Tüp bebek gebesiyim. Benim de bilinemedi sebebi. Şuan 9 aylık hamileyim. İçinizi ferah tutun. Dinlenin. Bana doktorum 2 ay rapor vermişti. İşe gitmemiştim. Düzenli Progesteron iğne, fitil kullandım o dönem. Bir kaç kez de kalçadan iğne oldum, tutunmaya yardımcı.Merhabalar 11+5 gebeyim yoğun kanama yaşadım 2. Gebeliğim doktora gittik bebegin kalp atışını duyduk şükür ama kanama neden oldu bilmiyoruz doktor 10 gün dinlen dedi her kanama düşük riski olabilir dedi benimle aynı durumu yaşayan oldumu
12.hafta sabah uyandigimda çok yoğun bir koyulaşmis pihtilasmis kan boşalması yaşamıştım.kesede kanama yoktu bebek saglikliydi nedenini bulamadi doktor.bi daha da hiç olmadiMerhabalar 11+5 gebeyim yoğun kanama yaşadım 2. Gebeliğim doktora gittik bebegin kalp atışını duyduk şükür ama kanama neden oldu bilmiyoruz doktor 10 gün dinlen dedi her kanama düşük riski olabilir dedi benimle aynı durumu yaşayan oldumu
Çok teşekkür ederim içim irahatlattınız bende dinleniyorum ama 4 yaşında bir oğlum var çokta yatarak dinlenemiyorum maalesef umarım benimde sağlıklı bir gebeliğim olur5-7-9. Haftalarda kanama alanı olmadan kıpkırmızı yoğun kanama yaşadım. Tüp bebek gebesiyim. Benim de bilinemedi sebebi. Şuan 9 aylık hamileyim. İçinizi ferah tutun. Dinlenin. Bana doktorum 2 ay rapor vermişti. İşe gitmemiştim. Düzenli Progesteron iğne, fitil kullandım o dönem. Bir kaç kez de kalçadan iğne oldum, tutunmaya yardımcı.
Şuan nekadarlık oldunuz12.hafta sabah uyandigimda çok yoğun bir koyulaşmis pihtilasmis kan boşalması yaşamıştım.kesede kanama yoktu bebek saglikliydi nedenini bulamadi doktor.bi daha da hiç olmadi
3.5 yaşında olduk:)))Şuan nekadarlık oldunuz
Ay allah bağışlasın kız mı erkek mi3.5 yaşında olduk:)))
Ben 29.haftada yaşadım 31 de erken doğum yaptım zaten bu kadar erken haftada müdahale etmezler Allah sifa versinMerhabalar 11+5 gebeyim yoğun kanama yaşadım 2. Gebeliğim doktora gittik bebegin kalp atışını duyduk şükür ama kanama neden oldu bilmiyoruz doktor 10 gün dinlen dedi her kanama düşük riski olabilir dedi benimle aynı durumu yaşayan oldumu
Kız canım.16.haftaya kadar söylememisti doktorum ama ben daha 12.haftada bacak arasında boşluk olduğunu görmüştüm.hep biliyodum kız olduğunu:)Ay allah bağışlasın kız mı erkek mi
İnşallah erken doğum yaşamam oğlumda suyum gelmişti erken doğum yaptım tranva oldu bendeBen 29.haftada yaşadım 31 de erken doğum yaptım zaten bu kadar erken haftada müdahale etmezler Allah sifa versin
Bende sağlıklı olsun inşallah çok merak ediyorum neKız canım.16.haftaya kadar söylememisti doktorum ama ben daha 12.haftada bacak arasında boşluk olduğunu görmüştüm.hep biliyodum kız olduğunu:)
Yani genelde 11. 12. 13. Haftalarda ultrasonda bakıp bekleyelim diolarsa kız oluyor.bizim grup 18 kişiydi 9 kız 9 erkek oldu.ve erkeklerin hepsi 14e kadar öğrenildi bi biz kizlar kaldık sonra ogrenemeyen hepsi kız oldu kalanlarinBende sağlıklı olsun inşallah çok merak ediyorum ne
Kanamam olmadan önce doktora gittiğimde 10+5 ama bebek 11+5 gözüküyordu cinsiyet tahminim var ama yanılmak istemem dedi bende öğrenmek istemedim eşim yanımda yok diye sonra zaten 3 gün sonrası kanamam oldu şuan cinsiyet umrumda değil sağlığı endişelendiriyorYani genelde 11. 12. 13. Haftalarda ultrasonda bakıp bekleyelim diolarsa kız oluyor.bizim grup 18 kişiydi 9 kız 9 erkek oldu.ve erkeklerin hepsi 14e kadar öğrenildi bi biz kizlar kaldık sonra ogrenemeyen hepsi kız oldu kalanlarin
Cok üzüldümİnşallah erken doğum yaşamam oğlumda suyum gelmişti erken doğum yaptım tranva oldu bende
Yatmana gerek yok canım. Evde olmak da yeterli. Yani ağır iş yapma, spor yapma, işyerinde ayakta bir işin varsa yapma gibi. Evdeki rutin sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. Bana da yat dememişti doktorumÇok teşekkür ederim içim irahatlattınız bende dinleniyorum ama 4 yaşında bir oğlum var çokta yatarak dinlenemiyorum maalesef umarım benimde sağlıklı bir gebeliğim olur
Spor eğitmeniyim ama spor yapmıycam maalesef bir sonraki kontrole kadar umarım iyidir bebişYatmana gerek yok canım. Evde olmak da yeterli. Yani ağır iş yapma, spor yapma, işyerinde ayakta bir işin varsa yapma gibi. Evdeki rutin sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. Bana da yat dememişti doktorum
Şuan aynısı bende de var çok yoğun kanama ve siyah pıhtılaşma gördüm ultrason da herşey normal çıktı bende sebebini pek bilmiyorum dinlenmek daha iyisi bacaklarımı uzatıp iki yastık koyup daha rahat ettim kanamam durduMerhabalar 11+5 gebeyim yoğun kanama yaşadım 2. Gebeliğim doktora gittik bebegin kalp atışını duyduk şükür ama kanama neden oldu bilmiyoruz doktor 10 gün dinlen dedi her kanama düşük riski olabilir dedi benimle aynı durumu yaşayan oldumu
Benimde suan kanamam durdu ama koyu kahve rengı akıntıya döndü siznde öyle oldumu kaç haftalıksınızŞuan aynısı bende de var çok yoğun kanama ve siyah pıhtılaşma gördüm ultrason da herşey normal çıktı bende sebebini pek bilmiyorum dinlenmek daha iyisi bacaklarımı uzatıp iki yastık koyup daha rahat ettim kanamam durdu
Bazı gebeliklerde oluyor canım. Doktorum %96 sağlıklı bebek doğumu %4 bebek kaybı olur bu kanamalarda demişti. Stres yapma dinlen muhtemelen progestan vermiştir doktor onu kullan sağlıkla alırsın inşallah yavrunu kucağınaMerhabalar 11+5 gebeyim yoğun kanama yaşadım 2. Gebeliğim doktora gittik bebegin kalp atışını duyduk şükür ama kanama neden oldu bilmiyoruz doktor 10 gün dinlen dedi her kanama düşük riski olabilir dedi benimle aynı durumu yaşayan oldumu