Hamilelikte kanama ve sancı !

Saree166

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
288
177
33
26
Kızlar merhaba
7 haftalik hamileyim ama nasıl bir hamilelik öğrendiğimden beri leke kan görüyorum hatta bir ara koca koca avuc buyuklugunde kan pihtilari düşürdüm ama yinede bebeğimin iyi olduğunu öğrendim . Şuan ise vajinada bazen zonklama anı ve kısa süreli rahimde ve kasıkta batmalar hissediyorum. Bu haftalarda siz böyle bişey yaşadınız mı ?

vajınada zonklama dedıklerı rahım agzımda tel varmıs gıbı agrı oldu evet. sıddetlı, dınlendıgınde gecmeyen agrıda ve aklını kurcalayan durumlarda bence dr a gıtmen daha ıyı

Gectigimiz hafta 9. haftamin icinde kanamam oldu. Hemen doktoruma gittim. Kesede ve bebekte zedelenme vs yoktu. Hemen korkmayin, saglikli dogum yapan kadinlarin 30-40% gibi bir yuzdesi hamileliklerinde kanama yasamis oluyorlarmis. Tup bebekte sanirim bu biraz daha yuksek. Stres ve bedeninizi yormaktan kacinin. Tabii demesi kolay, stres ister istemez oluyor insan. Kocaman Sevgiler

Tesekkur ederim zaten yeterince stresli bir dönem kanama alanının kaybolması için dua ediyorum çünkü geriye embriyom falan da kalmadı inşallah rabbim bebegimi bana bağışlar . Peki sizin kanamanın ne şekildeydi yogunmu veya rengi kırmızimiydi

Benim baya bildiginiz kipkirmizi kan geldi. Lutinus kullandigim icin gunluk ped koymustum onu doldurdu, hemen degistirip normal ped kullandim doktora giderken onda da kan olmustu. Muayene ettiginde doktor, o ultrason cihazina da bulasmisti. O anlar cok stresliydi ama dogal yollarla ve tup bebek yaparak hamile kalan 4 kisi bana yasadiklarini anlatti rahatladim. Bir tanesi kardesim, dogal yollarla hamile kaldi 1 ay sebebi bulunamayan kanamalari olmus. Sagolsunlar kendimi normal hissettirdiler. Siz de ne olur cok stres olmayin. Bakin benle beraber bu yazida 5 kisilik tecrube var. Herkesin bebegi saglikli. Dilerim daha fazla strese girmeden saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

Gerçekten içimi rahatlattiniz saolun teşekkür ederim gerçekten yıpranmıştim artık düşünmekten lavaboya gitmekten korkar olmustum bir nebze olsun daha iyiyim ilk günlere göre inşallah bu günler çabucak geçerde sağlıkla kucağıma alırım evladimi

Rahmin icinde aktif kanama alanı olabilirmi litfen bi radyolog gorsun renkli doopler ile baksın normal degil buyuk pihtılar

Rahmin icinde aktif kanama alanı olabilirmi litfen bi radyolog gorsun renkli doopler ile baksın normal degil buyuk pihtılar
Evet kanama alanı var tam kesenin üstünde . Bugün göründüm doktora istirahle veya bebek buyudukce gecer dedi. Siz boyle bişey yasamismiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…