canım benim tüp bebek merkezim lekelenme olunca bebe aspirinini kesmişti progesteronu da iğneye çevirdilerr druna tekrar sor bence aspirin kanı sulandırıyor kanamayı artırmış olabilir
canım yaaa kacıncı haftada lekelenmen olmustu... pregestorun ıgnesının adı ne? bana da verdı doktor ama baska bır doktor vurdurma dedı o yuzden kararsız kaldımbebe aspırınını de 28 haftadan sonra vermıyorlarmıs.
canım benim 5. ve 6. haftalarda kırmızı kanamam oldu 9. haftada da lekelenme tarzında kanamam oldu 12. hftaya kadar progynex iğne vuruldum memorialdeki doktorum verdi.sonrasında crinon jel kullandım.ilaçlarla kanamam kesildi.şimdi kullanmıyorum çok şükür rabbim 9 ayı sağlıkla sonunda bebişlerimizi kucağımıza alarak bitirmeyi nasip etsin
canım benim 5. ve 6. haftalarda kırmızı kanamam oldu 9. haftada da lekelenme tarzında kanamam oldu 12. hftaya kadar progynex iğne vuruldum memorialdeki doktorum verdi.sonrasında crinon jel kullandım.ilaçlarla kanamam kesildi.şimdi kullanmıyorum çok şükür rabbim 9 ayı sağlıkla sonunda bebişlerimizi kucağımıza alarak bitirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?