hamilelikte kanama kanamam var

ruzgarrr

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
1.925
52
358
İstanbul
4,5 haftalık hamileym dün keseyi gördük son 1 haftadır açık koyu kahverengi lekelenmem vardı sürekli dün doktorum bebeasprini ve progestan verdi sabah sarıydı lekelerim 2 saat koyu kırmızı oldu
biraz önce akışkan kıpkırmızı oldu çok değil şuan yatıyorum
ne kadar gelirse gidyim acile ya böyle olanlar varmı kıpkırmızı görünce çok korktum

acaba asprinden öyle akışkan olmuş olabilirmi

bende 6 haftalık hamileyim 2 gün önce doktora gittik vajinal ultrasonla baktı keseyi gördük eve gelince pembe kan geldi progestana başladık 2 gündün kanama ne yok sarı akıntı geliyo çok korktum inşallah gebeliği sonuna kadar sorunsuz geçiririz panikleme ben doktoru aradım kutunun tamamını bitirmem gerekiyomuş doktorunun sözünden çıkma

canım benim tüp bebek merkezim lekelenme olunca bebe aspirinini kesmişti progesteronu da iğneye çevirdilerr druna tekrar sor bence aspirin kanı sulandırıyor kanamayı artırmış olabilir

canım benim gebeliğimde başlarda hep kanamayla geçti.inşallah bebeğinde sende sağlıkla atlatırsınız bu günleri.

cnm,benim kızım 2,5 yaşında benimde öyle olmuştu korkmana gerek yok...emin ol bi çoğu gebelikte olmuş böle... :)

bendede ilk haftalar oldu lekelenmlerim.dr aspirin vermedi ve bildiğim kadarıyla aspirin kanı sulandırıyor.ama dr verdiyse bir bildiği vardır canım.bende progestan kullandım ve bol bol dinlendim.canım sende bol bol dinlen.bol su iç faydası var.ve dr dediklerini uygula.ilacını aksatma ve moralini yüksek tut.me kadar olumsuz düşünürsen o kadar olumsuz oluyor.olumlu düşünki herşey olumlu olsun haytaım....

kızlar sağolun dün akşam nsaıl yazdığımı bilemedim
hemen hastaneye gittik muayene ettiler kese duruyordu kanamam orda az devam etti yine gece kahverengiye döndü
sürekli uzan ayaklarının altına birşey koy düşüktehliken var dikkat edeceksin dedi doktorum yine ilaçlarına devam et kesmeyelim pazartesi kontrole gel dediler

canım benim tüp bebek merkezim lekelenme olunca bebe aspirinini kesmişti progesteronu da iğneye çevirdilerr druna tekrar sor bence aspirin kanı sulandırıyor kanamayı artırmış olabilir

canım yaaa kacıncı haftada lekelenmen olmustu... pregestorun ıgnesının adı ne? bana da verdı doktor ama baska bır doktor vurdurma dedı o yuzden kararsız kaldım bebe aspırınını de 28 haftadan sonra vermıyorlarmıs.

canım benim 5. ve 6. haftalarda kırmızı kanamam oldu 9. haftada da lekelenme tarzında kanamam oldu 12. hftaya kadar progynex iğne vuruldum memorialdeki doktorum verdi.sonrasında crinon jel kullandım.ilaçlarla kanamam kesildi.şimdi kullanmıyorum çok şükür rabbim 9 ayı sağlıkla sonunda bebişlerimizi kucağımıza alarak bitirmeyi nasip etsin

Amin canım inşallah.

benmde 5 haftalık bebeğim var kırmızı kanamam var ve yanında sancı cekiyorum bu defa kusmalarımda basladı. bebeğimi kaybetmekten cok korkuyorum ne yapmalıyım....

sakın bilip bilmeden aspirini kesme canım doktoruna en başta sor. ben kan pıhtılaşması olduğu için tüp bebeğimi kaybettim. bir kaç damla kan akınca hemen aspirini kesmiştim burda öyle yazılıyor diye sen mutlaka doktoruna sor. rabbim hayırlısını nasip etsin canım.

konu eski ama benim bitmeyen sorunum lekelenmeler doktorum bir buçuk hafta önce progestanı kesti. rahim içi kanama görmüyorum dedi. ama sorunum hala devam ediyr. bazen koyu khve renkli bazen de temiz kan gibi. haftaya doktora gidip bebişin durumuna bakıcam. bu lekelenmeler ile düşmez ama acaba iyi mi diye merak ediyorum. annem ne redeyse dokuz ay boyunca lekelenme yaşamış ablama hamile iken. önemli değil belki de genetiktir diyor ama ben yine de üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…