Hamilelikte kanama(kan uyusugu) basina gelen varsa acil bakablrmi..

gezentigelin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
265
188
18
34
Merhaba arkadaslar
4+6 da bi kanamam olmustu acil hastaneye gttik proluton depot vurundun kanamam durdu

5+3 te yine kanamam oldu
Tuvalete gittim camasirima gelmis idrara skisiktim, idrardan sonra peceteye sildigimde kan peltesi geldi..

cok korktum son kontrolde 2 kese var biri buyyk biri kucuk demisti drum

kucuk olanin etrafinda kanama var takip edicez demisti..

bu gelen kan peltesi gbi kanama yasayan varmi?

Cok hafif karin agrim oldu,dusuk olsa cok agri vermezmi?

kanama alanindaki kanama mi geldi yoksa kesemi dustu ne oldu anlayamadm

yine kalcadan progestan igne vurundum kanamam durdu sayilir cok az peceteye gelio sildigimde aktif kanama yok..

Basina gelen varsa yardimci olursa sevinirim😞
İkindin doktoruma gidicem.. dua edin lutfen

Öncelikle gecmis olsun durumun şuan ne bilmiyorum tabi ama ben 22 haftadayim ve 11. Haftadan itibaren kanamalı geçiyor hamileliğim. Bebek iyi bir sıkıntı yok ama hergun de oluyor. İlk kanamam parçalı olmuştu pıhtı şeklinde kaybettiğini düşündüm daha sonra da ara ara oldu nedenini bulamadım ben bikac Dr a gittim ama eli boş döndüm şimdi bebek iyi diye bende çok kurcalamiyorum😔

Bende şuan 6+1 deyim çok yoğun çalışıyorum 3 gün önce bir pembe lekelenme yaşamıştım sonra hemen geçmişti yarın için randevu almıştım doktordan ama bugünde lavoboya gittiğimde farkettim ki yine pembe bir akıntı oldu sonra yine geçti . Sizce yarına kadar sabretmelimiyim lekelenmenin devamı gelmiyor şuan .

Merhaba arkadaslar
4+6 da bi kanamam olmustu acil hastaneye gttik proluton depot vurundun kanamam durdu

5+3 te yine kanamam oldu
Tuvalete gittim camasirima gelmis idrara skisiktim, idrardan sonra peceteye sildigimde kan peltesi geldi..

cok korktum son kontrolde 2 kese var biri buyyk biri kucuk demisti drum

kucuk olanin etrafinda kanama var takip edicez demisti..

bu gelen kan peltesi gbi kanama yasayan varmi?

Cok hafif karin agrim oldu,dusuk olsa cok agri vermezmi?

kanama alanindaki kanama mi geldi yoksa kesemi dustu ne oldu anlayamadm

yine kalcadan progestan igne vurundum kanamam durdu sayilir cok az peceteye gelio sildigimde aktif kanama yok..

Basina gelen varsa yardimci olursa sevinirim😞
İkindin doktoruma gidicem.. dua edin lutfen
Merhaba
Benimde 3 gün önce aynı olayı yaşadım.
Bi anda Kan boşalması oldu hic bir sekilde agrim olmadi ve ardından bir kac dakika sonra kanamam kesildi. Bende pihti düşürdüm hatta Bebegi düşürdüm sandim. Dokotrumu aradim hemen Doktorum Tüp bebek tedavilerinde bu olay yaşaniliyor sen biraz hazırlıksız yakalandigin icin korkmussun dedi. Bende proluton depot vuruldum. Uzan hic kalkma yerinden dedi. Düsük yapmis olsan sancin gelirdi 9 haftalik bir bebegi düşürmek kolay değil dedi. Bu cok normal bir durum dedi. Ama o.ne kadar sakin olsana ben Bebeğimi görmeden rahat edemiycem yarin tekrar goruscez doktorumla.
Size ne dedi doktorunuz Bebeğiniz saglikli dimi

Merhaba
Benimde 3 gün önce aynı olayı yaşadım.
Bi anda Kan boşalması oldu hic bir sekilde agrim olmadi ve ardından bir kac dakika sonra kanamam kesildi. Bende pihti düşürdüm hatta Bebegi düşürdüm sandim. Dokotrumu aradim hemen Doktorum Tüp bebek tedavilerinde bu olay yaşaniliyor sen biraz hazırlıksız yakalandigin icin korkmussun dedi. Bende proluton depot vuruldum. Uzan hic kalkma yerinden dedi. Düsük yapmis olsan sancin gelirdi 9 haftalik bir bebegi düşürmek kolay değil dedi. Bu cok normal bir durum dedi. Ama o.ne kadar sakin olsana ben Bebeğimi görmeden rahat edemiycem yarin tekrar goruscez doktorumla.
Size ne dedi doktorunuz Bebeğiniz saglikli dimi
Cok sukur gorduk bebegi kalp atisini,
Tup bebek tedavilerinde bu kanama cogu kiside oluyor dediler, bende dusunmemeye calisiyorum

ama doktorunuzun dedigi gbi dusuk yapsan cok agrin olur buyuk oldugu icin diolar. Endiselenmeyin.
İns gttiginizde bebegi gorursunuz..

benm sonra gttigimde kanamam
Kesilmis olmasina ragmen icerde kanama alani var dediler, 2-3 gun bekledim kanama olcak die olmadi cok skur, kahverengi leke gbi geldi bikac kere, bazende vucut icerdeki kanama alanindaki kani kendi kullanirmis..

Endise etmeyin, kendnizi yormayin uzanip dinlenin..

Cok sukur gorduk bebegi kalp atisini,
Tup bebek tedavilerinde bu kanama cogu kiside oluyor dediler, bende dusunmemeye calisiyorum

ama doktorunuzun dedigi gbi dusuk yapsan cok agrin olur buyuk oldugu icin diolar. Endiselenmeyin.
İns gttiginizde bebegi gorursunuz..

benm sonra gttigimde kanamam
Kesilmis olmasina ragmen icerde kanama alani var dediler, 2-3 gun bekledim kanama olcak die olmadi cok skur, kahverengi leke gbi geldi bikac kere, bazende vucut icerdeki kanama alanindaki kani kendi kullanirmis..

Endise etmeyin, kendnizi yormayin uzanip dinlenin..

Çok sevindim... insallah sağlıcakla kavuşursunuz sizde Bebeğinize.
Benimde o.anda oldu ve kesildi birdaha da olmadi kanamam. Herhangi bir sancim da yok aslında ama kafamdan çıkaramıyorum. Insallah bende gidince bebeğimi görürüm insallah bizi bırakmamıştır sımsıkı tutunmuştur bana.

Sizin adınıza coook mutlu oldum ama.
Saglikli bir gebelik geçirirsiniz insallah

Çok sevindim... insallah sağlıcakla kavuşursunuz sizde Bebeğinize.
Benimde o.anda oldu ve kesildi birdaha da olmadi kanamam. Herhangi bir sancim da yok aslında ama kafamdan çıkaramıyorum. Insallah bende gidince bebeğimi görürüm insallah bizi bırakmamıştır sımsıkı tutunmuştur bana.

Sizin adınıza coook mutlu oldum ama.
Saglikli bir gebelik geçirirsiniz insallah
Amin ins hepimiz saglikla kucagimiza aliriz..

Sizin kac haftalik, nezaman gidiceksnz? Tup bebek mi?

Back