- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
-
- Konu Sahibi mavilimonata
Canım dilerim sorunsuz devam eder gebeliğin ...
ben ilk 3 boyunca günde 6 adet (2’ser 2’ser sabah-öğle-akşam) Progestan kullandım . Hamileliğin 2.ayında filan cinsel birliktelik sonrası bende de kahverengi akıntı gibi birşey gelmişti çok korktum ve doktoruma gitmiştim, kırmızı olmadığı sürece sorun yok ama ilk 3 ay bitene kadar cinsel birliktelik yaşamayın demişti ..
Sen de tekrar bir git istersen hastaneye .
panik olmanı , stres yapmanı istemem ama kırmızı kan pek iyi değil diyorlar :/ belki yatış verirler , öyle tedavi olursun ?
Deger cok dusuk 2 gunde bir artisina bakmalisiniz.kimyasalda olabilir dikkat edin kendinizi yormayin.
Yatış vermediler,aynı hastahanede hemşire bir tanıdığım var onu aradım o da bebek daha küçük olduğu için düşmesine engel olunamayacağını evde yatıp dinlenmemi ve ilaçlarımı içmemi söyledi.. Ama ben adetli gibiyim yani sabah uyandım,pedimi değiştirdim belim ve karnım ağrıyor renk olarakda koyu bir kan.. Üstüne görme diye bir şey varmış mümkün olabilir mi acaba?
Valla gülüm doktorlar daha iyisini bilir seni yok yere paniğe sokmak istemem ama ben ilk kez duyuyorum ilk başlarda senin bahsettiğin gibi bir kanamanın düşmeye engel olmadığını ... düşükler genelde zaten ilk 12 hafta içinde oluyor. Senin bahsettiğin kanama bana pek masum gelmiyor , üstüne görme denilen şey , daha açık burun kanı gibi öyle ped filan doldurmaz . Yukarda arkadaş kimyasal gebelik demiş sanki bende ondan şüphelendim. Ben senin yerinde olsam başka bir hastaneye hiç vakit kaybetmeden giderim ...
dilerim herşey yolundadır ve bebeğin seninledir.
Gidersen , buraya da yaz ne olduğunu ...
İnşallahBende çok masum düşünemiyorum açıkcası.. Hissetmiyorum bir şey... Eşim erken gelecek bir başka hastaneye gideceğiz tekrar bakalım, inşallah benimledir kuzum
İnşallaho hemşire arkadaşında belki seni telaşa sokmak istemedi ama keşke biraz daha önemseseydi . Neyse dur bakalım , git gel ondan sonra belli olur
Canım benim belki de böylesi daha hayırlıŞimdi geldim hastahaneden.. Hemşire arkadaşım aramadı bile o kısım ayrı da.. Kan verdim değerim 36dan 34e düşmüş, bugün iki koca parça düşürdüm ve kanamam yoğun.. Bebeğim düşmemiş ama sağlıksız bir gebelik yaşıyormuşum yani düşermiş, rahim duvarım oluşamamış. Pazartesi günü tekrar gitmemi söylediler. Hastahane araştırıyorum şimdi Pazartesi için, bakalım...
Canım seni merak ettim nedir son durumun ?
Kanaman basladiysa düser muhtemelenÇook teşekkür ederim ilgin için :)
Cuma günü doktora gittim tekrar kan testi için, doktorum bu gebelik için kesinlikle ümitlenmemem gerektiğini söyledi :/ Önümüzdeki Cuma günü mahalledeki aile merkezinde tekrar kan testi yaptıracağım çıkan değere göre doktor kürtaj veya ilaçla düşürme işlemi yapacağız dedi korkuyorum açıkçası, ilk gebeliğim bir de
Kanamam Perşembe günü bitmişti, bu sabah yine başladı müthiş bir ağrım var kanamam fazla ve parlak kırmızı. Kendiliğinden düşer mi acaba?
Her gün progestan iğne yaptirmistim ayni durumdaydim ve 2,5ay sürdü hep yattim iğneyi bile eve gelenn hemşire yapti çok şükür kötü birşey olmadan atlattık.Çook teşekkür ederim ilgin için :)
Cuma günü doktora gittim tekrar kan testi için, doktorum bu gebelik için kesinlikle ümitlenmemem gerektiğini söyledi :/ Önümüzdeki Cuma günü mahalledeki aile merkezinde tekrar kan testi yaptıracağım çıkan değere göre doktor kürtaj veya ilaçla düşürme işlemi yapacağız dedi korkuyorum açıkçası, ilk gebeliğim bir de
Kanamam Perşembe günü bitmişti, bu sabah yine başladı müthiş bir ağrım var kanamam fazla ve parlak kırmızı. Kendiliğinden düşer mi acaba?
Kanaman basladiysa düser muhtemelen
Her gün progestan iğne yaptirmistim ayni durumdaydim ve 2,5ay sürdü hep yattim iğneyi bile eve gelenn hemşire yapti çok şükür kötü birşey olmadan atlattık.
Çook teşekkür ederim ilgin için :)
Progestani fitil olarak kullaniyirdum ama kanama başlayinca iğneye başlatti doktor progestan iğne ile kanamam durdu.Allah her zaman hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah.Çok sevindim sizin adınıza. Ben progestan hapını 2 gün kullandım doktorum sonrasında bırakmamı söyledi gebeliğim sağlıksız olduğu için. Rabbim size de,bana da aynı endişeleri tekrar yaşatmaz umarım..
Akıntı kırmızıya döndüm sürecini nasıl oldu.Canım dilerim sorunsuz devam eder gebeliğin ...
ben ilk 3 boyunca günde 6 adet (2’ser 2’ser sabah-öğle-akşam) Progestan kullandım . Hamileliğin 2.ayında filan cinsel birliktelik sonrası bende de kahverengi akıntı gibi birşey gelmişti çok korktum ve doktoruma gitmiştim, kırmızı olmadığı sürece sorun yok ama ilk 3 ay bitene kadar cinsel birliktelik yaşamayın demişti ..
Sen de tekrar bir git istersen hastaneye .
panik olmanı , stres yapmanı istemem ama kırmızı kan pek iyi değil diyorlar :/ belki yatış verirler , öyle tedavi olursun ?