Merhaba bende venöz yetmezlik var sağ bacağımda tüp bebek tedavisi sırasında oluştu.Birkac ay sonra transfer işlemi olacak ve bütün işlemler kan sulandırıcı iğne ile olacak hamilelik boyunca göbekten yapan oldu mu bilgi verir misiniz
Merhaba bende venöz yetmezlik var sağ bacağımda tüp bebek tedavisi sırasında oluştu.Birkac ay sonra transfer işlemi olacak ve bütün işlemler kan sulandırıcı iğne ile olacak hamilelik boyunca göbekten yapan oldu mu bilgi verir misiniz
Evet benim arkadaşım yapmıştır doğumdan bi kaç gün önce bıraktı doğum sonrasında tedavisini oldu sorun yok şimdi merak etmeyin sağlıkla bebeğinizi dünyaya getirin inş bişy olmaz
Merhaba. Transfer hazırlığı aşamasında başladığım kan sulandırıcıya hala devam ediyorum. 29.haftadayım doğuma kadar vuracağım. Göbekten artık vuramıyorum kol arkasında devam ediyorum.
Pıhtılaşma sorunu olan çoğu gebe kullanıyor artık bu iğneyi doğuma kadar dayanmak zorundayız rabbim hepimize şifa versin, venöz yetmezliğini ilk defa duydum bende tüp bebek ile hamile kaldım bu teşhis nasıl kondu size