• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kahverengi lekelenme..

ozgldn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
7
0
36
İstanbul
merhabalar,

ben tahmini 6.5 haftalık hamileyim (tahmini diyorum çünkü doktorum geç yumurtlama olduğumu söyledi,net haftasını söylemedi) yarın yeniden doktora gideceğim. adetlerim daha öncesinde de düzensiz ve 40 günde bir falan olduğundan doktor düşük tehlikesi yaşayabileceğimi söyleyerek progesteron fitil verdi. ilacı kullanmadan önce herhangi bir kanama- lekelenme vs yoktu. İlacı kullandıktan belli bir süre sonra yatıyorum ama ayağa kalkınca ilaç akıntı şeklinde çamaşırıma akıyor. son bir kaç gündür ilaçla beraber kahverengi akıntı oluyor. ama sadece ilaçla beraber akıyor. sonrasında gün içinde yeniden akıntı vs olmuyor. acaba ilaçla ilgili midir? yoksa düşük tehlikem vs var da benim bilgim mi yok? yarın doktora soracağım ama buna benzer bişey yaşamış olan var mıdır???????

merhabalar,

ben tahmini 6.5 haftalık hamileyim (tahmini diyorum çünkü doktorum geç yumurtlama olduğumu söyledi,net haftasını söylemedi) yarın yeniden doktora gideceğim. adetlerim daha öncesinde de düzensiz ve 40 günde bir falan olduğundan doktor düşük tehlikesi yaşayabileceğimi söyleyerek progesteron fitil verdi. ilacı kullanmadan önce herhangi bir kanama- lekelenme vs yoktu. İlacı kullandıktan belli bir süre sonra yatıyorum ama ayağa kalkınca ilaç akıntı şeklinde çamaşırıma akıyor. son bir kaç gündür ilaçla beraber kahverengi akıntı oluyor. ama sadece ilaçla beraber akıyor. sonrasında gün içinde yeniden akıntı vs olmuyor. acaba ilaçla ilgili midir? yoksa düşük tehlikem vs var da benim bilgim mi yok? yarın doktora soracağım ama buna benzer bişey yaşamış olan var mıdır???????

Canim en iyisini doktor bilir ama fitili düzgün ileri yerleştirmiyor olabilir misin acaba. Ben de geç yumurtlama ve kanaması olan bı hamilelik süreci yasadım 2 ay progestan tablet kullandım. Hastanede yattım2 gun. Bebegim doğdu masallah bı sorunumuz yok. Hic korkma kahverengi lekelerinden yalnızca kirmizi ve artısı olan bı kanmda olmasın ama en en güzeli doktor kontrolü .. Her gelişmeyi doktoruna ara soyle. Cok sorun yaşayacağını sanmıyorum.

kimse yok mu bu durumu yaşayan :(:(:(:(

Canım ben varım o durumu yasayan. benım 6.haftada lekelenme seklınde basladı, ben pek dıkkate almadım.doktorum yat dedi.bikaç gun yattım baktım leke kesıldı kalktım. progestanı da kullandıkca leke yapıyo dıye düşünüp bıraktım. arasıra lekem gelıyodu ama dıkkate almadım. sonra 11.haftamda benden bı kan boşandı, aklın hayalın durur. Et parçaları gitti hep. düşük yaptım dıye hastaneye gıttım cok şükür düşmemiş ama düşmek üzre dedi doktor, o gece hastanede yattım.ordakı doktor düşcek bu cocuk dedi,ağlama krizlerinden tekrar hasstaneye tasındık... sonra memleketime geldim burdakı doktorum aile dostumuzdu.düşecekse de memleketımde düşsün dedim
doktorum baktı, hiç kalkmadan 15 gun yatacaksın, banyo yapmayacaksın, sadece tuvalet için kalkcaksın dedi. endol fitil verdi, progestanı da gunde 3 kere agızdan 3 kere popodan aldım.15 gun sonunda hala kanamam vardı hiç kalkmadıgım halde, ama kanamanın capı küçülmüştü. bi 15 daha yat dedi. yattım. bi dahakı gıttıgımde.gunde 1 saat oturabilirsin dedi. ama ben korkudan yıne yattım, fitil ve progestana devam ettim. bi dahakı gıttıgımde kanama bitmişti.
sana tavsıyem, sıkıldım falan deme, hiç kalkmada n yat ve ayaklarıın altında 3 tane yastık olsun.biliyorum çok zor ama evladın için herşeye deger.
ben 2 gun sonra dogum yapcam kısmet olursa:) o kadar kanama içinden bu yavrucak nasıl sağ cıktı anlamadım=)

Merhaba kızlar bu durumu sadece ben yaşadım zannediyordum.
35 haftalık hamileyim 4gün önce oturduğum yerden kalkdım ve inanılmaz kan geldi arkadaşın dediği gibi et parçaları gibi
abartmıyorum belki 1 sürahi kan geldi doktor çok araştırdı ama sebebini bulamadı olası herşeyi değerlendirdi şimdi kahve rengi çok az geliyor umarım erken doğum yada bebeğimde bi sıkıntı yoktur

Selam kızlar,

valla mesajlarınızı ancak şimdi görebildim :) hepinize çok teşekkür ederim..Allaha şükür o günleri atlattım.. Doktorumu değiştirdim, doktor hap olarak içebileceğimi söyledi. zaten hap olarak içince o akıntı da kesildi kendiliğinden. hatta ilaç kullanmama bile gerek yokmuş, boşuna kullanmış oldum. ama bir kere başlayınca da bırakamıyor muşum 3 ay dolana kadar. şimdi 34 haftalık hamileyim :) artık gün sayıyorum doğum için...ama bu sefer de doğum telaşı sardı beni, normal mi yapsam sezeryan mı.. ne zaman olacak bilmem ne derken düşünmeden duramıyorum :)

umarım sizlerin de sorunlarınız çözülmüştür...

Back