• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Kahverengi Lekelenme!!

MelekBusran

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
646
537
18
26
Kızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?

Kahverengi lekelenme normal diye biliyorum ama bence bir doktorunuzla da konuşun ne olur ne olmaz

Bu haftalarda her lekelenme çok olur ama hoş karşılanmaz, mutlaka doktorunla görüş

Ben düşük yaptım bu sebeple muhakkak progestan alın düşük olmaması için bıde kan pıhtılasması var mı bı baktırın

Merhaba dün öğleden sonra aynı şikayetle hastaneye koştum. Doktor güzel bakmıyoruz bu duruma ama önlem alalım dedi prpgestan yazdı folik asit iç dedi. Dün gece ilk defa kullandım. Bugün öğle sonrası yine oldu. İlaçlarımı kullanmaya devam edeceğim. Hakkımızda hayırlısı benim de 3-4 haftalık. Sende bir git bakalım ne diyecek

Ben düşük yaptım bu sebeple muhakkak progestan alın düşük olmaması için bıde kan pıhtılasması var mı bı baktırın
Kan pıhtılaşmasına nasıl bakılıyor ? Veya ben nasıl anlarım pıhtılaşma var mı yok mu ?

Kan pıhtılaşmasına nasıl bakılıyor ? Veya ben nasıl anlarım pıhtılaşma var mı yok mu ?
Araştırma hastaneleri genetik bölümü bakıyor. Özellerde de yapılıyor baya pahalı trombofili paneli diye geçer

Kızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
Benim 2.gebeligim ve herikisinde de ilk 3 ay devamli kahverengi lekelenme yasadim.hamileliklerin yüzde 25 inde lekelenme görülüyor dedi doktorum gayet saglikli ilerliyorlar bebeklerde problem olmuyor.yinede gidip gör kalp atisini duyar rahatlarsin.ayni dönemde gebelik yasadigim bir arkadasimin düsügü oldu benimki devam etti,yani belli olmuyor.ilk gebeliginse hemen pihtilasma testine gerek yok gidisata bakar doktorlar.Hic endise etme bence bebegin iyi ☺️👍🏻

• Muhteşem
Reactions: JES
Benim 2.gebeligim ve herikisinde de ilk 3 ay devamli kahverengi lekelenme yasadim.hamileliklerin yüzde 25 inde lekelenme görülüyor dedi doktorum gayet saglikli ilerliyorlar bebeklerde problem olmuyor.yinede gidip gör kalp atisini duyar rahatlarsin.ayni dönemde gebelik yasadigim bir arkadasimin düsügü oldu benimki devam etti,yani belli olmuyor.ilk gebeliginse hemen pihtilasma testine gerek yok gidisata bakar doktorlar.Hic endise etme bence bebegin iyi ☺👍🏻
2. Gebeligim ilki kurtajdi boş keseden dolayı.Umarim dediginiz gibidir çok sağolun ilgilendiğiniz icin💕

Tamam ama şuan internette baktığıma göre öyle herkese yapılmıyor bu dediğin. Bir sorun olmadığı sürece. Ama ben özele gidiyorum ve söyleyeceğim gerekli görürse de yaptırırım
Düşüğü olanlara yapılıyor canım genelde.

Merhaba dün öğleden sonra aynı şikayetle hastaneye koştum. Doktor güzel bakmıyoruz bu duruma ama önlem alalım dedi prpgestan yazdı folik asit iç dedi. Dün gece ilk defa kullandım. Bugün öğle sonrası yine oldu. İlaçlarımı kullanmaya devam edeceğim. Hakkımızda hayırlısı benim de 3-4 haftalık. Sende bir git bakalım ne diyecek
Ayy inşallah bişey olmaz 😕 Sende bilgilendirirmisin canım bende buraya yazarim

• Beğen
Reactions: JES
Yarına randevu aldım lekelenmenin normalide varmis kötüsü de insallah normaldir
Aynen canım bak böyle olunca uzan ayaklarını yükselt 2-3 yastıkla öyle uzan ben çok kanamalı yaşadım ilki düşük oldu, bunda da oldu bu devam şükür. Riske atmaya gerek yok doktoruna git sen mutlaka

Back
X