- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 18
- 26
- Konu Sahibi MelekBusran
Kızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan pıhtılaşmasına nasıl bakılıyor ? Veya ben nasıl anlarım pıhtılaşma var mı yok mu ?Ben düşük yaptım bu sebeple muhakkak progestan alın düşük olmaması için bıde kan pıhtılasması var mı bı baktırın
Araştırma hastaneleri genetik bölümü bakıyor. Özellerde de yapılıyor baya pahalı trombofili paneli diye geçerKan pıhtılaşmasına nasıl bakılıyor ? Veya ben nasıl anlarım pıhtılaşma var mı yok mu ?
Doktor hiç bahsetmedi. Ama ablamda olmuştu bende geç mi kaldım haftaya söyleyeyim mi ona ?Araştırma hastaneleri genetik bölümü bakıyor. Özellerde de yapılıyor baya pahalı trombofili paneli diye geçer
Bahset doktoruna o karar verir bnceDoktor hiç bahsetmedi. Ama ablamda olmuştu bende geç mi kaldım haftaya söyleyeyim mi ona ?
Benim 2.gebeligim ve herikisinde de ilk 3 ay devamli kahverengi lekelenme yasadim.hamileliklerin yüzde 25 inde lekelenme görülüyor dedi doktorum gayet saglikli ilerliyorlar bebeklerde problem olmuyor.yinede gidip gör kalp atisini duyar rahatlarsin.ayni dönemde gebelik yasadigim bir arkadasimin düsügü oldu benimki devam etti,yani belli olmuyor.ilk gebeliginse hemen pihtilasma testine gerek yok gidisata bakar doktorlar.Hic endise etme bence bebegin iyiKızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
2. Gebeligim ilki kurtajdi boş keseden dolayı.Umarim dediginiz gibidir çok sağolun ilgilendiğiniz icinBenim 2.gebeligim ve herikisinde de ilk 3 ay devamli kahverengi lekelenme yasadim.hamileliklerin yüzde 25 inde lekelenme görülüyor dedi doktorum gayet saglikli ilerliyorlar bebeklerde problem olmuyor.yinede gidip gör kalp atisini duyar rahatlarsin.ayni dönemde gebelik yasadigim bir arkadasimin düsügü oldu benimki devam etti,yani belli olmuyor.ilk gebeliginse hemen pihtilasma testine gerek yok gidisata bakar doktorlar.Hic endise etme bence bebegin iyi ☺![]()
Tamam ama şuan internette baktığıma göre öyle herkese yapılmıyor bu dediğin. Bir sorun olmadığı sürece. Ama ben özele gidiyorum ve söyleyeceğim gerekli görürse de yaptırırımBahset doktoruna o karar verir bnce
Düşüğü olanlara yapılıyor canım genelde.Tamam ama şuan internette baktığıma göre öyle herkese yapılmıyor bu dediğin. Bir sorun olmadığı sürece. Ama ben özele gidiyorum ve söyleyeceğim gerekli görürse de yaptırırım
Yarın randevu aldım inşallah bişey olmazKahverengi lekelenme normal diye biliyorum ama bence bir doktorunuzla da konuşun ne olur ne olmaz
Yarına randevu aldım lekelenmenin normalide varmis kötüsü de insallah normaldirBu haftalarda her lekelenme çok olur ama hoş karşılanmaz, mutlaka doktorunla görüş
Doktor onerirse alicam ama bende kan pıhtılaşması yokBen düşük yaptım bu sebeple muhakkak progestan alın düşük olmaması için bıde kan pıhtılasması var mı bı baktırın
Ayy inşallah bişey olmazMerhaba dün öğleden sonra aynı şikayetle hastaneye koştum. Doktor güzel bakmıyoruz bu duruma ama önlem alalım dedi prpgestan yazdı folik asit iç dedi. Dün gece ilk defa kullandım. Bugün öğle sonrası yine oldu. İlaçlarımı kullanmaya devam edeceğim. Hakkımızda hayırlısı benim de 3-4 haftalık. Sende bir git bakalım ne diyecek
Aynen canım bak böyle olunca uzan ayaklarını yükselt 2-3 yastıkla öyle uzan ben çok kanamalı yaşadım ilki düşük oldu, bunda da oldu bu devam şükür. Riske atmaya gerek yok doktoruna git sen mutlakaYarına randevu aldım lekelenmenin normalide varmis kötüsü de insallah normaldir
Tabi canım benim konum da var hatta takipteyim hakkımızda hayırlısı inşallahAyy inşallah bişey olmazSende bilgilendirirmisin canım bende buraya yazarim