Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanıyorum zatenDoktora söyleyin progestan başlar.
Belki proluton yaparlar yeni bir durumsa muayene olun.Kullanıyorum zaten
Ben de 2. Çocuğuma hamileliğimde, o haftalarda aynı şekilde lekelenme ve kasık ağrıları yaşadım ve doktora gittim. Düşük tehlikesi imiş maalesef. 3 ay İlaç kullandım ve hep dinlenmedeydim. 3 aydan sonra normale döndü. Hiç beklemeden dr a gitmenizi öneririm. İş yapmayın, yormayın kendinizi. Bebek tutunmaya çalışıyormuş o lekelerle. Ve genelde erkek çocuklarda oluyormuş.5 haftalık hamileyim yaklaşık 4 gündür ara ara kahverengi leke geliyor ve kasık ağrım oluyor. Nedeni ne olabilir acaba düşük mü?
Benim de oldu 2 hafta önce ve acile gitmiştim içerde bi kanama vs yok dedi doktor . Sonra kendi doktoruma gittim. Kan kırmızısı olursa kork dedi. Progestan verdi . Bir hafta falan sürdü benim şükür şimdi yok . Ama hala korkuyorum bi şey olur diye5 haftalık hamileyim yaklaşık 4 gündür ara ara kahverengi leke geliyor ve kasık ağrım oluyor. Nedeni ne olabilir acaba düşük mü?
Şimdi de kırmızıya döndü. Progestana başlamıştım zaten şimdi rahme koyarak devam edicem. Acaba doktora gitmeme gerek var mı? Kasık ağrım yok gibi ama kanama var. Doktora gidince farklı bir şey yapıyorlar mı? Bir de bu ilacı ne kadar bekliyoruz yatarak?Benimde oldu pembe şeklinde düşük tehlikesi dediler progestan başlattılar çok şükür ki geçti siz bence gidin doktora
O ne tam olarak?Belki proluton yaparlar yeni bir durumsa muayene olun.
Düşük önleyici iğne rahme bakılır kanama alanı var mı diye gerek görülürse yapılır.O ne tam olarak?
Kanamam başladı şu an ama ağrı yok progestan kullandım yine de gerek var mı acaba doktora gitmeme. Hastane çok uzakDüşük önleyici iğne rahme bakılır kanama alanı var mı diye gerek görülürse yapılır.
Düşük yapıyor olabilirsin. Bazen bu kanamalara rağmen kese durur doktor iğne filan yapar tehlike geçer. Bence gitmeli değil uçmalısın.Kanamam başladı şu an ama ağrı yok progestan kullandım yine de gerek var mı acaba doktora gitmeme. Hastane çok uzak
Doktora sormadan mı başladınız belki kese içinde yada dışında olabilir tabiki gidin ihmale gelmez genelde fitil olarak gece yatmadan alınırsa daha iyi olur demişti doktorumŞimdi de kırmızıya döndü. Progestana başlamıştım zaten şimdi rahme koyarak devam edicem. Acaba doktora gitmeme gerek var mı? Kasık ağrım yok gibi ama kanama var. Doktora gidince farklı bir şey yapıyorlar mı? Bir de bu ilacı ne kadar bekliyoruz yatarak?
İsterse fizanda olsun o bebek için bir şeyler yapılabilirse yapılacak belki de geç olmadan doktora gidin lütfen.Kanamam başladı şu an ama ağrı yok progestan kullandım yine de gerek var mı acaba doktora gitmeme. Hastane çok uzak
Korktum şimdi . Düşükte ağrı olmuyor muDüşük yapıyor olabilirsin. Bazen bu kanamalara rağmen kese durur doktor iğne filan yapar tehlike geçer. Bence gitmeli değil uçmalısın.![]()
Bilmiyorum yaşamadım. Yazacağına gitsene.Korktum şimdi . Düşükte ağrı olmuyor mu
Kahverengi lekelenmeden dolayı vermişti zaten doktor ama ağızdan alıyordum. Şimdi kanama olunca diğer türlü yaptımDoktora sormadan mı başladınız belki kese içinde yada dışında olabilir tabiki gidin ihmale gelmez genelde fitil olarak gece yatmadan alınırsa daha iyi olur demişti doktorum
Belli olmaz ağrısızda seyreder bence şu an hazırlanın gidin doktora allah korosun kötü birşey olmadan önlem alınKorktum şimdi . Düşükte ağrı olmuyor mu
Eşim telefonu evde bıraktı ulaşamıyorum uzanıyorum şu an gelmesini bekleyeceğimBilmiyorum yaşamadım. Yazacağına gitsene.
Tamam teşekkürlerBelli olmaz ağrısızda seyreder bence şu an hazırlanın gidin doktora allah korosun kötü birşey olmadan önlem alın