Hamilelikte Kahverengi Akinti

kis_gunesi007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
60
22
33
merhaba kizlar 6+4 gunluk hamileyim 6 haftalikken ultrasona girdim doktor her seyin yolunda oldugunu soyledi kalp atisinin da oldugunu soyledi cok az 2 3 san dinletti bana cok kucuk dedi aksam agrim oldu tuvalete gittigimde kahverengi akintinin geldigini gordum sonrasina her tuvalete gittigimde kagitla sildigimda az az oldugubu goruryorm gunlerdir boylr devam ediyor yalniz sildigimde goruyorum dun tekrar gittim ultrasonda tekrar kalp atisini gordu doktor ama hala kahverengi akintim devam ediyor her sildigimda cok korkuyorum bebegim duser diye boyle olup bebegini doguran var mi ? lutfeen yardim edin

Ben de de benzer bir durum olmuştu 5. Haftamda kahverengi akıntım başladı 7. Haftaya kadar devam etti. Doktorum korkulacak bir durum olmadığını söyledi. 8. Haftada tamamen kesildi.

merhaba kizlar 6+4 gunluk hamileyim 6 haftalikken ultrasona girdim doktor her seyin yolunda oldugunu soyledi kalp atisinin da oldugunu soyledi cok az 2 3 san dinletti bana cok kucuk dedi aksam agrim oldu tuvalete gittigimde kahverengi akintinin geldigini gordum sonrasina her tuvalete gittigimde kagitla sildigimda az az oldugubu goruryorm gunlerdir boylr devam ediyor yalniz sildigimde goruyorum dun tekrar gittim ultrasonda tekrar kalp atisini gordu doktor ama hala kahverengi akintim devam ediyor her sildigimda cok korkuyorum bebegim duser diye boyle olup bebegini doguran var mi ? lutfeen yardim edin
Dr a söyledinmi akintiyi bendede olmuştu

Tarif ettigin gibiydi benimde ben hemen acile gittim asla ihmal etmemek lazim progestan ignesi yapti bi tane 2 3 gun sonra kesildi kontrole gittim onemsiz oldugunu soyledi.canim hani halk arasinda yerkesme kanamasi dedikleri sey varya dr aynen onu tarif etti onemsiz olsada dr a mutlaka soyle bunu.hic bisey olmaz insallah kalp atisida olusmus hem.

Çok fazla panik yapmayın, benim ilk hamileliğim hep kanamalı ve dediğiniz gibi akıntılar ile geçti.
Fakat doktorumu bu konuda bilgilendirdim ve progestan kullanarak sağlıkla doğdu bebeğim.
Şimdi ikinciye hamileyim çok şükür bu tarz sorunlar yaşamadım.

Doktorunuz ile bu durumu paylaştınız mı?
Muhakkak doktorunuza bu konuyu iletin.
Dinlenin bol bol, ağır işler yapmayın, bazen ocak başında durup yemek yapmak bile sizin için ağır iş olabilir.
Daha dikkat edin kendinize.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben de de benzer bir durum olmuştu 5. Haftamda kahverengi akıntım başladı 7. Haftaya kadar devam etti. Doktorum korkulacak bir durum olmadığını söyledi. 8. Haftada tamamen kesildi.

evet doktora soyledim bende progestan kullaniyorum gunde 3 kez annemdeyim uzaniyorum ama degisen hic bir sey yok hala ayni az az devam ediyor

Tarif ettigin gibiydi benimde ben hemen acile gittim asla ihmal etmemek lazim progestan ignesi yapti bi tane 2 3 gun sonra kesildi kontrole gittim onemsiz oldugunu soyledi.canim hani halk arasinda yerkesme kanamasi dedikleri sey varya dr aynen onu tarif etti onemsiz olsada dr a mutlaka soyle bunu.hic bisey olmaz insallah kalp atisida olusmus hem.

bende 4 5 gundur devam ediyor doktoa soyledim sali gunu tekrar kontrolum.var her anim korkuyla geciyor her an duser diye oncekinde hic boyle sey yasamamistim cok tedirginim bende kullaniyorum progestan iynr hatta en basindan 2 3 haftalikken bile ama olmamis

canim sende oldugu zaman ne yapmistin ? soyledim ilac verdi kullaniyorum. ama hala bir etkisini gormedim
Ben 2 bebek kaybettm bunun öncesinde o yüzden cok korktum tabi bunuda kaybettim diye saatlerce agladim valla ama hemen acile gittim dr umu aradilar prolutan diye bi igne yaptilar bana sen hap olarak kullanyosun anladim oncekilerde onuda kullanmistim ayni sey ikiside,progestan bebek tutunsun diye progesteron hormonu bu ilaç ama senin kalp atimi filanda olusmuş bence seninkide yerleşmeyle alakalidir leke kesilr yakinda benimde 3 4 gun surdu sonra kesilmsti korkmana gerek yok ilacini kullan yeter gebeliklerin çogunda oluyo bu lekelenme

canım bugünler normalde regl günlerin olabilir mi benim de regl günümde oldu lekelenmem iki gün falan doktora sordum üstüne görmüşsün ilk üç ay olur dedi. Ben tedbir olarak Progestan da kullanıyorum ama. Korkma strese girme bebeğin etkilenir pozitif olmaya çalış canım

canim sen ne yapmistin peki ? yatip dinlenmismiydin? ben gunlerdir oyle yapiyorum ama bir etkisini gormedim bir kizimda var sureklide yatamiyorum

canım bugünler normalde regl günlerin olabilir mi benim de regl günümde oldu lekelenmem iki gün falan doktora sordum üstüne görmüşsün ilk üç ay olur dedi. Ben tedbir olarak Progestan da kullanıyorum ama. Korkma strese girme bebeğin etkilenir pozitif olmaya çalış canım

bende kullaniyoryum hayir regl gunum 14 gecti sebebini bende bilemiyorum o kadar korkiyorum ki ya sonunda kalp durarsa diye

Arkadaslar bnmde ara ara kahverengi lekelenmem oluyor mayista dusuk yaptim o yuzden korkuyorum ama doktr yerlesme asamasinda normal dio
Yarin Allah izin verirse kalp atisini duymaya gitcez nolur bnm icin dua edin Allahim yardimcimiz olsn

Doktorum bana düşük riskim olmadığını bebeğin rahmin en tepesine yerleştiğini söyledi. Hatta progestan bile kullandırtmadı ama kendimi çok yormamam gerektiğini ilk 3 ayın genelde kritik dönem olduğunu söyledi. Ben normal hayatıma devam etmeye çalıştım genelde ama dikkat ederek tabiki. Hala ağır kaldırmıorum ağır iş yapmıorum hep dikkat yani.

Seni cok ıyı anlıyorum Canım aynı durumu bende yasadım Ve hala yasıyorum 25 gündür kahverengı lekem devam edıyor ılk zamanlar tuvalete gıtmek ıstemıyordum gelıyor dıye Inan Bırde Ağrı'larım var progestan kullanıyorum sabah aksam bende senın gıbı ya düşerse ya kalbi durarsa dıye cok korkuyor strese gırıyordum ama doktorum acık sarı kahverengı lekenın gelmesının normal olduğunu soyledı yukarı yerlesırken kılcal damarlarına denk geldıgı ıcın gelırmıs ablamın kanaması geliyordu her gün azda olsa ama sağlıklı bır bebişimiz oldu için rahat olsun Allah bebişlerimizi kucagımıza almayı Nasıp etsın

Yerl
merhaba kizlar 6+4 gunluk hamileyim 6 haftalikken ultrasona girdim doktor her seyin yolunda oldugunu soyledi kalp atisinin da oldugunu soyledi cok az 2 3 san dinletti bana cok kucuk dedi aksam agrim oldu tuvalete gittigimde kahverengi akintinin geldigini gordum sonrasina her tuvalete gittigimde kagitla sildigimda az az oldugubu goruryorm gunlerdir boylr devam ediyor yalniz sildigimde goruyorum dun tekrar gittim ultrasonda tekrar kalp atisini gordu doktor ama hala kahverengi akintim devam ediyor her sildigimda cok korkuyorum bebegim duser diye boyle olup bebegini doguran var mi ? lutfeen yardim edin [/QUOTE
Yerleşme kanaması ,ilaç yada iğne veriliyor
Bana iğne yaptılar hemen kesildi.

Seni cok ıyı anlıyorum Canım aynı durumu bende yasadım Ve hala yasıyorum 25 gündür kahverengı lekem devam edıyor ılk zamanlar tuvalete gıtmek ıstemıyordum gelıyor dıye Inan Bırde Ağrı'larım var progestan kullanıyorum sabah aksam bende senın gıbı ya düşerse ya kalbi durarsa dıye cok korkuyor strese gırıyordum ama doktorum acık sarı kahverengı lekenın gelmesının normal olduğunu soyledı yukarı yerlesırken kılcal damarlarına denk geldıgı ıcın gelırmıs ablamın kanaması geliyordu her gün azda olsa ama sağlıklı bır bebişimiz oldu için rahat olsun Allah bebişlerimizi kucagımıza almayı Nasıp etsın

bende oyle tuvalete gitmeye korkuyorum benimkide yerlesme kanamasi diyor ama gunlerdir birmek bilmedi bende kullaniyorum sali gunu tekrar randevum var insallah kalp atisini tekrar duyarim Allah yardimcimiz olsun

Merhaba ben de 3 haftalık hamileyim ve benimde kanamam var lavaboya gittiğimde pembe kanamam olduğunu görüyorum 3,4 gundur devam ediyor.İlk hamileligim ve korkuyorum.

Canım merak etme hemen hemen her hamilede oluyor bu. Benim de olmuştu aynı tarif ettiğin gibi. Hata bir kere de biraz yoğun oldu o zaman doktora gittim progrestan verdi ama 1 hafta içip bıraktım kesilince. Kesilmese de çok kafama takmadım açıkçası

X