hamilelikte kahverengi akinti !!!

tyrpheana

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
14
0
6
34
İstanbul
Merhabalar gebe kalmaya karar verdigimden beridir sizleri takip ediyorum bir cok soruma cevap oldunuz en bastaa cok teşekkür ederim..yine bir sorunum var gebeligimin 6. Haftasinda kahverengi akinti geldi doktor progestan verdi kullaniyorum sonra 8.haftasinda tekrarladi dinlenmemi soledi nerdeyse 2 haftadir yatıyorum biraz önce yine oldu sizlerdede oldumu acaba bunlar basina gelip sorunsuz bebeklerini kucagina alan oldumu yoksa bu düşük belirtisimi ???
yardimci olursaniz cok sevinirim iyi geceler

merhaba canım kızkardeşim de aynı şeyei yaşadı dr progestan vermişti,bu durum her lavaboya gitiğinde tekrarlıyordu derken kesildi ve Allah bağışlasın 6 aylık oğlu var şun,görümcem de yeni hamile onun da lekelenmesi olmuş ilacı o da kullanıyor ve dr 5 6 gün istirahat et demiş.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Allah bagislasin yeğenini ozman dinlenmeye devam etmeliyim teşekkür ederim cok

Allah bagislasin yeğenini ozman dinlenmeye devam etmeliyim teşekkür ederim cok

saol canım ama sıkma canını yeter ki kendini yorma dinlen,ağır kaldırma,abanma,ani hareket yapma,zamanla yerini alır inşallah,bi de o esnada kardeşim çalışıyordu,sonradan bıraktı işi

canım aynı sorunu bende yaşadım 6. haftada lekelenmelerim ve ara ara kanamalarım olmaya başladı sonrasında herkesin kullandığı o ilacı kullandım ve 16. haftada lekenlenmelerimde kanamalarımda geçti fakat ben bebeklerimi 18. haftada birinin suyu geldiği için kaybettim Allah senin ve bütün hamile arkadaşlarmızın hamileliklerini hayırlısıyla tamamına erdirsin... kendini yorma mümkün olduğunca dinlen... uzun süre ayakta kalma Allahın izniyle bişey olmaz...

Benim de 7+4te başıma gelmisti cok korkmustum tabi bu siteyi o zaman farketmistim sanirim bu cogu hamilenin basina gelebiliyor.10 gun surmustu.bebegim simdi 1 yasinda:)umarim sen de saglikla kucagina alırsın

canım korkma benım 5. haftada akıntılarım baslası 8.haftaya kadar her yurudugumde yoruldugumda oluyordu dınlenıyordum bol bol sukur 5 aylık kızım kucagımda dınlen allah kucagına almayı nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…