- 24 Mart 2024
- 8
- 1
- 23
-
- Konu Sahibi Hatice2270
Cnm doktara gidip muayene ol bence şuan ne desem bilemedim başıma gelmedi gelen arkadaşlar vardır illaki gelirler birazdan Allah'ın izniyle sağ sağlım alırsın kucağına sitrese girip bebeğe yansıtma derimMerhaba kızlar, hamileyim doktor henüz kaç haftalık olduğunu göremedi ama değerlerimde hamile olduğum çıktı, salı günü tekrar gideceğim fakat 4-5 gündür kahverengi akıntım geliyor bir defa da 4 parmak kadar kan geldi sizce düşük tehlikesi var mı ya da kahverengi akıntı olunca çocuk sağlıksız olur mu etrafımda böyle söyleyenler oluyor. Daha önce yaşayan varmı bilgi verebilir misiniz?
Teşekkür ederim canım, hayırlısı neyse o olsun ama merak ediyorum herkes farklı bir şey söyleyince danışmak istedim yaşayan vardır belki diyeCnm doktara gidip muayene ol bence şuan ne desem bilemedim başıma gelmedi gelen arkadaşlar vardır illaki gelirler birazdan Allah'ın izniyle sağ sağlım alırsın kucağına sitrese girip bebeğe yansıtma derim
Çocuğun sağlıksız olmasına gelene kadar bir doğsun önceMerhaba kızlar, hamileyim doktor henüz kaç haftalık olduğunu göremedi ama değerlerimde hamile olduğum çıktı, salı günü tekrar gideceğim fakat 4-5 gündür kahverengi akıntım geliyor bir defa da 4 parmak kadar kan geldi sizce düşük tehlikesi var mı ya da kahverengi akıntı olunca çocuk sağlıksız olur mu etrafımda böyle söyleyenler oluyor. Daha önce yaşayan varmı bilgi verebilir misiniz?
Okadar çok etrafımda yorum yapan varki anlatamam. Progestan fitil verdi doktor kahverengi akıntı geldiğini söyleyince değerlerime baktı tekrardan değerler gayet güzel yükseliyor dedi 3 gündür fitili kullanıyorum hala akıntım var işteÇocuğun sağlıksız olmasına gelene kadar bir doğsun önce
Kanama varsa hemen uzman bir doktora gidiniz ve kanama sebebine baksın. Gerekiyorsa içmeniz gereken ilaç veya iğne varsa verir size. Gebelik sağlıklı mı değil mi süreç nasıl takip etmesi gerekiyor. Sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah
Siz moralinizi bozmayın, doktoru dinleyin. Uzun bir süreç hamilelik kendinize dikkat edin Allahın izni ile sağlıkla ikiniz birbirinize kavuşursunuzOkadar çok etrafımda yorum yapan varki anlatamam. Progestan fitil verdi doktor kahverengi akıntı geldiğini söyleyince değerlerime baktı tekrardan değerler gayet güzel yükseliyor dedi 3 gündür fitili kullanıyorum hala akıntım var işte
Ben yasadim malesef bugun bebegimi kaybettigimi ogrendimMerhaba kızlar, hamileyim doktor henüz kaç haftalık olduğunu göremedi ama değerlerimde hamile olduğum çıktı, salı günü tekrar gideceğim fakat 4-5 gündür kahverengi akıntım geliyor bir defa da 4 parmak kadar kan geldi sizce düşük tehlikesi var mı ya da kahverengi akıntı olunca çocuk sağlıksız olur mu etrafımda böyle söyleyenler oluyor. Daha önce yaşayan varmı bilgi verebilir misiniz?
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda tekrardan bebek sahibi olursunuzBen yasadim malesef bugun bebegimi kaybettigimi ogrendim
Merhaba ben 7 haftalik hamileyim. 5+4-ten beri akintim var. bazen kahverengi bazen acik pembe. doktor progesterin iyne ve fitil yazdi. ama gecmiyor. inshaAllah ikimiz de saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimiziMerhaba kızlar, hamileyim doktor henüz kaç haftalık olduğunu göremedi ama değerlerimde hamile olduğum çıktı, salı günü tekrar gideceğim fakat 4-5 gündür kahverengi akıntım geliyor bir defa da 4 parmak kadar kan geldi sizce düşük tehlikesi var mı ya da kahverengi akıntı olunca çocuk sağlıksız olur mu etrafımda böyle söyleyenler oluyor. Daha önce yaşayan varmı bilgi verebilir misiniz?