Hamilelikte kaçıncı hafta sıkıntıları tecrübeleri paylaşalım dertleşelim 😊

kyncsinemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
86
31
3
32
Kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben 30. Haftamdayım bir ağırlık çöktü üstüme ara ara sizde durumlar nasıl

15+1 deyim ilk 3 ay uyku çok ağır bastırıyordu şimdi öyle değil birde 50-51 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 almışım ama sadece bebeğe ve goguslere gidiyor sanırım

Birde ilk 3 ay mide bulantıları vardı ama şimdi azaldı demir ilacı ve vitamin içiyorum onlar biraz midemi bulandırıyor

Sizce görür müyüm önümüzdeki hafta kesemi? Ne düşünüyorsunuz? 4+3 deyim şuan 0.35 cm’lik bir keseden şüphelendi doktorum

Gerçekten mi? Sat 2 Temmuz. Bat ise 29 Temmuz idi tam da regl günümde 904 ile öğrendim. Ama kese görünmeyince 2 dir çok korkuyorum. Bana çok iyi geldi mesajınız, binlerce kez teşekkür ederim

Gerçekten mi? Sat 2 Temmuz. Bat ise 29 Temmuz idi tam da regl günümde 904 ile öğrendim. Ama kese görünmeyince 2 dir çok korkuyorum. Bana çok iyi geldi mesajınız, binlerce kez teşekkür ederim
Ben beklenen adet günumden 7 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu endişelenmeyin bizim sanırım erken dollenmeydi o yüzden normal şuanda haftaya çok daha net şekilde görünür hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin inşallah içinizi temiz tutun

Ah çok teşekkür ederimm kendimi stres altında bırakmamaya çalışıyorum ama çok kötü olmuştuk eşimle umut oldunuz

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben 30. Haftamdayım bir ağırlık çöktü üstüme ara ara sizde durumlar nasıl
Benim ilk 3 ay ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi diyebilirim bence zor bir şey hamilelik Allah herkesin yardımcısı olsun şimdi 4. Aya girdik rahatladım. Cidden 2. Trimester hamileliğin balayıymış son 3 ay başıma geleceklerden de korkuyorum hayırlısı artık canı sağolsun bebişimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…