Hamilelikte kaçıncı hafta sıkıntıları tecrübeleri paylaşalım dertleşelim 😊

kyncsinemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
86
31
3
32
Kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben 30. Haftamdayım bir ağırlık çöktü üstüme ara ara sizde durumlar nasıl

15+1 deyim ilk 3 ay uyku çok ağır bastırıyordu şimdi öyle değil birde 50-51 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 almışım ama sadece bebeğe ve goguslere gidiyor sanırım 😄

Birde ilk 3 ay mide bulantıları vardı ama şimdi azaldı demir ilacı ve vitamin içiyorum onlar biraz midemi bulandırıyor

Sizce görür müyüm önümüzdeki hafta kesemi? Ne düşünüyorsunuz? 4+3 deyim şuan 0.35 cm’lik bir keseden şüphelendi doktorum

Eklentiler

• B2E037AF-ACC2-4952-B099-1F3BB49C4B05.jpeg
    B2E037AF-ACC2-4952-B099-1F3BB49C4B05.jpeg
    88,2 KB · Görüntüleme: 24
Gerçekten mi? Sat 2 Temmuz. Bat ise 29 Temmuz idi tam da regl günümde 904 ile öğrendim. Ama kese görünmeyince 2 dir çok korkuyorum. Bana çok iyi geldi mesajınız, binlerce kez teşekkür ederim

Gerçekten mi? Sat 2 Temmuz. Bat ise 29 Temmuz idi tam da regl günümde 904 ile öğrendim. Ama kese görünmeyince 2 dir çok korkuyorum. Bana çok iyi geldi mesajınız, binlerce kez teşekkür ederim
Ben beklenen adet günumden 7 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu endişelenmeyin bizim sanırım erken dollenmeydi o yüzden normal şuanda haftaya çok daha net şekilde görünür hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin inşallah içinizi temiz tutun☺️🙏🏻

Ben beklenen adet günumden 10 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu endişelenmeyin bizim sanırım erken dollenmeydi o yüzden normal şuanda haftaya çok daha net şekilde görünür hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin inşallah içinizi temiz tutun☺️🙏🏻
Ah çok teşekkür ederimm kendimi stres altında bırakmamaya çalışıyorum ama çok kötü olmuştuk eşimle umut oldunuz 🙏

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben 30. Haftamdayım bir ağırlık çöktü üstüme ara ara sizde durumlar nasıl
Benim ilk 3 ay ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi diyebilirim 🤣 bence zor bir şey hamilelik Allah herkesin yardımcısı olsun şimdi 4. Aya girdik rahatladım. Cidden 2. Trimester hamileliğin balayıymış 😁 son 3 ay başıma geleceklerden de korkuyorum hayırlısı artık canı sağolsun bebişimin 🐣

Back