- 8 Ocak 2024
- 86
- 31
- 3
- 32
- Konu Sahibi kyncsinemm
Kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben 30. Haftamdayım bir ağırlık çöktü üstüme ara ara sizde durumlar nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende otuz oldum ve hiç iyi değilimKızlar nasıl gidiyor hamilelik ben 30. Haftamdayım bir ağırlık çöktü üstüme ara ara sizde durumlar nasıl
Sıcak hava da çok etkiliyor bence bizi ben de öyleyim mBende otuz oldum ve hiç iyi değilimhemen yoruluyorum çok susuyorum beş dk temizlik yapmaya gelmiyor ve sıfır iştah
![]()
Zaten dışarı çıkmıyorum pek fazla düşecek gibi oluyorum çünküSıcak hava da çok etkiliyor bence bizi ben de öyleyim m
Ben de çalışıyorum çok zor inan kiZaten dışarı çıkmıyorum pek fazla düşecek gibi oluyorum çünkü![]()
Seninkisi daha zormuş Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBen de çalışıyorum çok zor inan ki
Sizce görür müyüm önümüzdeki hafta kesemi? Ne düşünüyorsunuz? 4+3 deyim şuan 0.35 cm’lik bir keseden şüphelendi doktorum
Çok teşekkür ederim şöyle bir görüntü var şuan sadece. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı.4+6 da bizim ilk kese gorunmustu sizinde gorunur![]()
Bence kese görünmeye başlamışÇok teşekkür ederim şöyle bir görüntü var şuan sadece. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı.
Maşallahhhhh çok güzel inşallah benim de böyle olur haftaya çarşamba4+6 da bizim böyleydi![]()
Ben beklenen adet günumden 7 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu endişelenmeyin bizim sanırım erken dollenmeydi o yüzden normal şuanda haftaya çok daha net şekilde görünür hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin inşallah içinizi temiz tutunGerçekten mi? Sat 2 Temmuz. Bat ise 29 Temmuz idi tam da regl günümde 904 ile öğrendim. Ama kese görünmeyince 2 dir çok korkuyorum. Bana çok iyi geldi mesajınız, binlerce kez teşekkür ederim
Ah çok teşekkür ederimm kendimi stres altında bırakmamaya çalışıyorum ama çok kötü olmuştuk eşimle umut oldunuzBen beklenen adet günumden 10 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu endişelenmeyin bizim sanırım erken dollenmeydi o yüzden normal şuanda haftaya çok daha net şekilde görünür hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin inşallah içinizi temiz tutun![]()
Benim ilk 3 ay ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi diyebilirimKızlar nasıl gidiyor hamilelik ben 30. Haftamdayım bir ağırlık çöktü üstüme ara ara sizde durumlar nasıl