Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl almadınız ki şuan bebek kilo civarıdır. Bunun suyu falan da var.31. Haftadayım hiç kilo almadım neredeyse 48 de sabit kaldım. Hamile kalmadan önce de bu kilodaydım.
Vallahi ben de anlamadım. Benim kilom sabit ancak 1 veya 2 oynuyor arada. Bebeğin kilosu suyu her şeyi iyi dedi doktor çok şükürNasıl almadınız ki şuan bebek kilo civarıdır. Bunun suyu falan da var.
Hayırlı olsun canım 24 haftalığım 106 ile tüp bebekte pozitifş gördüm şuan 111 kiloyum kendime dikkst etmeye çalışıyorum çok kilo almamak adınaKaçıncı haftadasınız?
Kaç kilo ile hamile kaldınız ?
Ve şuan toplam kaç kilo aldınız ?
Bende 6 kilo aldım daha hamileliğin yarısındayım. 54 le hamile kaldım 60 oldum. 20 haftalık hamileyim. Çok iştahlıyımYaaa ben biraz ayıp ettim kendime heralde bakıyorum da oh maşallah arkadaşlar sizlere
Ben senelerce tüp bebek tedavisi gördüm ilaçlar hormonlar zaten çok fena sismistim minyon bir kadinim.
62.5 ile hamile kaldım 34.hafta ortasındayım 8.5 kilo aldım.
Hatta şöyle ki dun teyzemle konuşunca bu ne ya top gibi olmuşsun alma o kadar veremezsin zaten boyun kısa bu ne cesaret dedi haklı heralde şimdi bu kadar zayıf kadini görünce şaştım kaldım