Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer kabizsan hafif cizilme olmustur belki.Kızlar merhaba bir sorum olacak bugün affedersiniz büyük tuvaletimi yaparken biraz acı hissettim ve hafif kanama oldu parlak kırmızı renkte tuvalet kağıdına geldi sonra az önce küçük tuvaletim için gittiğim de yine peçete ile temizlerken yeniden popo tarafımdan kanama oldu parlak kırmızı bende Arko krem sürdüm ama yandığını hissediyorum şu anda siZce önemli başka bir sorun değildir demi başına böyle gelen var mı acaba
ben bunu surejli yasiyorum malesef canim. Ben hamilr kalmadan once hep ilac icerek wc yr cikiyordum, kabizlik benim cocuklikten problemim oldugu icin hemoroid amleiyati bile oldum zamaninda ama gel gelelim ki gebe kalinca tum duzenim bozuldu ilac yasak bitki cayi yasak simdi wc ye 3,4 gunde zor cikiyorum ve kaniyor aciyor, kantoron yagi suruyorum agriyan yere, kaysi filan bana da hic yaramiyorKızlar merhaba bir sorum olacak bugün affedersiniz büyük tuvaletimi yaparken biraz acı hissettim ve hafif kanama oldu parlak kırmızı renkte tuvalet kağıdına geldi sonra az önce küçük tuvaletim için gittiğim de yine peçete ile temizlerken yeniden popo tarafımdan kanama oldu parlak kırmızı bende Arko krem sürdüm ama yandığını hissediyorum şu anda siZce önemli başka bir sorun değildir demi başına böyle gelen var mı acaba
Demir ilacı kullanıyorsanız ondan olabilir. Her sabah kahvaltıdan önce 2 kuru incir veya 2 kuru kayısı yiyip uzerine 1 bardak sıcağa yakın ılık su icin. 2 saatte bir 2 bardak su için. Lifli gıda tuketin. Salata yemeye özen gösterin. İlaç bitki çayı vs ye çok bulasmayin derim. Bağırsak çalıştıran çok iyi çaylar var diyet yaptığım için çoğunu bilirim ama ortak özelliği hepsinin vücuttan su attırırArkadaslar 3 aylık hamileyim ama kabızlık sorunum var doktorum duphaloc diye bir şurup verdi pekte adası yok ne yapmalıyım sizce bi yardım bekliyorum artık çaresizim
Canım kabız değilim düzenli giderim büyük tuvalet için ama herAlde zorlama ile yırtıldı az çünkü acı hissetmiştim kayısı aldım onu yiyorum canımEğer kabizsan hafif cizilme olmustur belki.
Geçmiş olsun canım ya benimki kabızlık değil de ben düzenli çıkıyorum ama herAlde zorlama ile oldu çünkü acı hissetmiştim yaparkenben bunu surejli yasiyorum malesef canim. Ben hamilr kalmadan once hep ilac icerek wc yr cikiyordum, kabizlik benim cocuklikten problemim oldugu icin hemoroid amleiyati bile oldum zamaninda ama gel gelelim ki gebe kalinca tum duzenim bozuldu ilac yasak bitki cayi yasak simdi wc ye 3,4 gunde zor cikiyorum ve kaniyor aciyor, kantoron yagi suruyorum agriyan yere, kaysi filan bana da hic yaramiyor
Gecmis olsun canim. Muhtemelen dedigin gibi zorlamadandir.Canım kabız değilim düzenli giderim büyük tuvalet için ama herAlde zorlama ile yırtıldı az çünkü acı hissetmiştim kayısı aldım onu yiyorum canım