- 16 Kasım 2012
- 420
- 289
- Konu Sahibi zehragnydn
kızlar bn sürekli bağrsak problemi yasıyorm hamileliğin basından beri ıkınmak bebeğe zarar verrmi bnim gbi olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 2 hafta önce yaşadım kabızlık ama hayatımda böyle bişi yaşamamıştım fazla ıkınmak zararlı diye duyduğumdan ıkınamadım çok ve canımdan can gitti resmen. Bu kötü tecrübeden sonra 2 gün boyunca kahvaltıdan önce ılık su içip kahvaltıda zeytinyağına baharat katıp bol bol ekmek banıp yedim. Çoook şükür bidaha sorun yaşamadım Allahım da kimseye yaşatmasın sen de yumuşatıcı şeyler yiyip iç canım kayısı da iyi gelir diyolar inşallah kolay atlatırsınkızlar bn sürekli bağrsak problemi yasıyorm hamileliğin basından beri ıkınmak bebeğe zarar verrmi bnim gbi olan var mı
Ben denedim canım faydasını gördüm ve zaten doktorum da demişti ılık su iç kahvaltıdan önce diye. Ama zeytinyağı eşimin fikriydi o da iyi geldi :))alın bendende o kadar ; ıkındıkta batma hıssı yasıyorum kasıklarıma korkuma ıkınmada ıkınamıyorum bu sefer de olmuyor ; bende napcagıkmı sasırdım harbıden . sabah ılık su ıcmek ıyı gelır derler aslında denemedım ama denesek mi ki
Bebişe bişi olmaz kuzum korkma stres yapma. Zeytinyağı zaten her anlamda sağlık kaynağı umarım faydasını görürsün, kayısı da yiyebilirsin ve kahvaltıdan önce 1 bardak ılık suZeytinyağını bnde deniyim bari kayısı yesek zararı olurmu acaba aslında sürekli sebze yiyorm corba içiorm ama sebebini anlamıs değilim umarm su bi haftadr bebişime bsey olmamıstr cok sükür kanama fln olmadı
canım ıkınmamaya çalış mümkün olduğunca. Kabız yapmayacak şeyler tüket. Bana mesela kefir çok iyi geliyor. dene istersen. Sade olanını içemiyorum ama orman meyvelisi falan iyi geliyor. birde bir erde okumuştum yulaf ezmesinmi sütle karıştırıp tüket bana oda iyi gelmiştikızlar bn sürekli bağrsak problemi yasıyorm hamileliğin basından beri ıkınmak bebeğe zarar verrmi bnim gbi olan var mı
kızlar bn sürekli bağrsak problemi yasıyorm hamileliğin basından beri ıkınmak bebeğe zarar verrmi bnim gbi olan var mı
ılacları bıraktım kan ılacı yapıyormus bır hafta cok rahatsız oldum dr içme dedı vıtamını ara ara ıc dedı dunya varmışkızlar bn sürekli bağrsak problemi yasıyorm hamileliğin basından beri ıkınmak bebeğe zarar verrmi bnim gbi olan var mı