• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kabizlik veya ishal.s

DerinWood

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
78
21
3
32
Kizlar merhaba ben 18 haftalik hamileyim duyumlarima gorr hamilelikte kabizlik sikintisi oluyormus Lakin bende oyle birsey olmuyor ilk 3 ayimda fln olmustu simdi ise ishalim ve karnim cok gurulduyor yani rahatsiz oluyorum demir ilaclari kan ilaclari kullaniyorum sanirsam onlarda yapabiliyormus birde cok soguk su iciyorum midemide bozuyor olabilirim acaba tehlikelimi bu durum yasayan varmi
Yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler..

Ben hamile degilim bende demir ilaci kullaniyorum ama dediginin aksine bende kabizlij yapiyor o ilaclar...
Bir doktora gorunsen ?

Doktora gittigimde soyledim ama yediklerin dedi soguk su iciyosan olur dedi cok dondurma fln yemistim acaba skinti yaratirmiki.s

Doktora gittigimde soyledim ama yediklerin dedi soguk su iciyosan olur dedi cok dondurma fln yemistim acaba skinti yaratirmiki.s

Migdeni üşütmenin sknti yaratabilecegini sanmiyorum acikcasi. Cunku oyle olsaydi doktorun soylerdi.

Azalt biraz sogugu bu aralar duzelicekmi gorursun hem.

Canm benmde ishalim var ama sadece sabah ilk uyandigmda yada kahvaltidan sonra oluyo 2.3 aydir sürekli oluyorm doktora söyledm yediklerinden kaynakli olabilr dedi. Ben sürekli soguk su iciyorum demekki bundanda olabiliyorms simdi ögrendm artik icmicem bakalm düzelck mi

Soguk herseyden olabiliyormus bende midemi usutmusum bu sabah istifra edince anladim Allah sifa versin sanada canim soguk suyu birakp birde oyle dene bakalim;)

Demir vitaminin fazlasi ishal yaptigi gibi B vitamini eksikligide yapabilir. Ama ishalin belki baska birseydende kaynaklaniyor olabilir. eger laktoz intolarans alerjin varsa oda ishal yapar. bir kac gun sut urunlerini kes eger ishalin gecerse laktoz alerjin var demek. Turk insanin %60 laktoz alerjili malesef.

Demir vitaminin fazlasi ishal yaptigi gibi B vitamini eksikligide yapabilir. Ama ishalin belki baska birseydende kaynaklaniyor olabilir. eger laktoz intolarans alerjin varsa oda ishal yapar. bir kac gun sut urunlerini kes eger ishalin gecerse laktoz alerjin var demek. Turk insanin %60 laktoz alerjili malesef.
Saol tatlim ya mutlaka denicem insallah gecer bi an once ilgin icin tesekkurlerr:KK54:

Back
X