hamilelikte iştahsızlık sıkıntı çekme

Manolya87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
17
7
38
Selamlar 7 haftalik hamileyim. Tam anlamiyla mide bulantim yok ama hissetiklerimi arastirdigim kadariyla kimsede aynisiyla karsilasmadim. Ustumde cok ağır bir yorgunluk var hiç birşey yapasim gelmiyor.istahim yok yemek yemek istemiyorum ama yemek yemeden de yapamiyorum ağzıma biseler atiyorum midemde agri oluyor eger biseler yemezsem, yemegi yedikten sonrada hazimsizlik cekiyorum doktora gittiğimde bu kadar degildi ama simdi daha aşırı. Elimi biyere atamiyorum ev isi yemek yapmak bunlari yapiyorum ama zor agir geliyor devamli yatmak istiyorum. Bu gibi seyler yasayan varmi hamilelik doneminde bunlar bana mi oluyor tek anlamadim....Konuyla ilgili fikirlerini paylasirmisiniz

Merhaba arkadasim bende tam o anlattigin gibiyim.. bende bulantida vardi bir ay sadece yattim suan 16 haftamdayim ama halsizligim ve siskinligim hala gecmedi.. ise zorla geliyorum.. butun gun ytsam baska bisey istemem o derece.. benim kanim cok dusuk ama onun icin oldugunu soyluyor doktorlar sendede buyuk ihtimal oyledir tahlil yaptirdin mi

benım butun degerlerım olaganustu guzel olmasına ragmen aynı seylerı yasadım
doktorum cok normal tum hormonların vucudun degısıyor dedı
mıdem ce degısık bulantı var kusturmuyor benı ama yemekte yedırmıyor
ona cozum leblebıyı buldum
ve bol su ıcmek hazımsızlıgı gıderıyor

Bende dediğiniz gibiyim. Evde çamaşır birikti benim içimden gelmiyor makineye atmak.. hep yatayım yani.. tembellik dizboyu yani.. bende akşamları bulantı da oluyor. bazen onu bahane ediyorum. eşim uyuşuk deyip dalga geçiyor. Ramazandan beri yemek yapmadım. Kayınvalidemlerde yiyoruz. Adam arada sen yemek yap diyor. Sanki vucüt kendini ayarlıyor. Yemek yapayım dediğimde kötüleşiyorum.

Merhaba bende 6 hafta 3 günlük hamileyim benim şikayetlerimde seninkiyle aynı ek olarak ödemde yapıyor vücudum doktoruma sordum normal dedi midem için soğuk süt içiyorum rahatlatıyor biraz deneyin siz de belki faydasını görürsünüz

Ben tahlil yaptirmistim bişey çıkmadı sanırım benimde kanim dusuk olsaydı tahlilde cikardi dr soylemedigine gore sana geçmiş olsun insallah yakin zamanda rahata erersin

Bende elimden geldigince bol su tuketmeye çalışıyorum :) leblebiyi herkes diyor birde ceviz ve çekirdekli kuru üzüm yemek gerek daha başlamadım yemeye basliycam yakin zamanda tavsiye ederim bende hepinize kızlar :)

Yazdiklarini görünce koptum :) tek olmadığımı bilmek guzel gercekten aksama kadar yatayim yeter ya banada :))

Tatlım bende de ödem var gobek zaten vardi şimdi daha asiri sis midem bebekten önce göbek göründü bendeki ödem gitmiycek gibi sadace karnımda var o da yetiyor zaten rahatsizlik veriyor.

Tatlım bende de ödem var gobek zaten vardi şimdi daha asiri sis midem bebekten önce göbek göründü bendeki ödem gitmiycek gibi sadace karnımda var o da yetiyor zaten rahatsizlik veriyor.
Hiç sorma çok fena şişkinlik hissi var bende de kendimi 100 kiloymuşum gibi hissettiriyor sanırım zor geçecek hamileliğim.Çok kiloda almak istemiyorum benden ziyade bebişim alsın.Doktorunuz size beslenme düzeninizle alakalı liste verdi mi?

Bendede var o hatta uyumama ragmen yemek yerken uyukluyorum esim kaldiriyor evi derleyip topluyor allah yardimcimiz olsun

merhaba arkadaşlar, hamileliğimin 7. haftasındayım. mide bulantım var yeme anında sıkıntı yok ama bıraktığım anda bulantı başlıyor.oda lar kokuyor her şey kokuyor. halsizlik de var tabi.kolumu kaldıramıyorum ilkinde böyle olmamıştı.bu ikinci hamileliğim. ve canım acayip ekşi şeyler çekiyor resmin ağzım sulanıyor.tatlı yiyemiyorum.vişne erik kayısı çağla yiyiyorum hiç böyle aş ermemiştim:S aş erme bu olsa gerek...inş. zamanla geçer.

bende iştahsızlık var hiç bir şey canım istemiyor kendimi zorluyorum yemek için sonra da mide bulantısı kusmayla geri çıkıyor yediklerim evde her şey kokuyor sanki odalar lavabolar bugünler de geçer inşallah

merhaba.. bende 6 haftalık hamileyim aynı durumdayım sabah kahvaltı ediyorum ondan sonra yemek yiyemiyorum mide bulantım çok yok sabahları çok ve bütün günü uyumak istiyorum. üstüne üstün çalışıyorum sabahları kalkmak bana işgence gibi geliyor hatta şuan işdeyim ve gözümü kapasam derin uykuya dalacak gibiyim çalışmak çok zorrrr

aynen canım ben de öyle sürekli uyumak istiyorum sabahları ben de çok zor kalkıyorum bir de mide bulantısıyla kalkıyorum servise zor yetişiyorum çalışmak ve hamilelik çok zormuş Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…