Hamilelikte ishal

üşütmüş olabilirsin yediklerinle alakalı olabilir. pirinçli yayla çorbası iyi geliyor.. muz da tabii.. şeftali suyu içebilirsin. ekşi bir şeyler yemen de iyi olur. patates haşlayıp sumakla da tüketebilirsin. bende ishal oldum bir ara gaz sancısı gibi sancı dışında bir şey olmuyor.. sadece onun acısını çekiyorsun başka bir zararı yok

Muz ye canim. Patates hasla. Su ic bol bol. Ishalden birsey olmaz. Ishale bagli vucutta su kaybi olursa birsey olir. Bolnsu iç

Bol bol su icmeyi ihmal etmedigin sürece daha da mutlu olmalisin :KK70: kabiz olmaktan iyidir. Bende 15.-30. Haftaya kadar ishaldim... sebebini bilmiyorum ama hergün öyleydi.. daha surda 2 haftadir düzeldi. Su icmeyi ihmal etmedigim icin memnundum aslinda bakarsan.

Hamileyken yediğim bir seyden dolayı çok kötü ishal olmuştum. Acile gittik serum verdiler. Tabi sadece serum fizyolojik. Doktor da prebiyotik vermişti o da biraz fayda etti. Ama en güzeli bol su ve dinlenme...

Bende oyleyim canin vala magnezyum demir kan hapi balik hapi kulaniyorum yan etiklerinde yaziyodu ishal yapacagi bol bol su icmeye calisiyorum

Kizlar aranizda hamileyken ishal olup boyle bi durum geçiren varmi?
Canim ben 29 haftalik oldum ve defalarca doktora gittiğim halde bu isalden kurtulamadim ve galiba aşırı isalden basur olucam benide en çok o korkutuyor hamilelikte isal beni mahvetti diyeceğim oki yanlız değilsin hatta ben artık doğuma kadar geçmeyecegine inanıyorum :KK43: işin ilginç yani 1kilo bile almadım kontrolü bekliyorum bebeğim ne vaziyette çok merak ediyorum

Canim ben 29 haftalik oldum ve defalarca doktora gittiğim halde bu isalden kurtulamadim ve galiba aşırı isalden basur olucam benide en çok o korkutuyor hamilelikte isal beni mahvetti diyeceğim oki yanlız değilsin hatta ben artık doğuma kadar geçmeyecegine inanıyorum :KK43: işin ilginç yani 1kilo bile almadım kontrolü bekliyorum bebeğim ne vaziyette çok merak ediyorum
Aynen ya bende bu 4-5 gündür aynıyım neden böyle oldu anlamadım ama ne iş doktora söylemeyi unuttum bu sabah internette 1 tatlı kaşığı Türk kahvesine 4-5 damla limon sıkıp yedim kahvaltıdan sonra yedim ardından 1 bardak su içtim hadi bakalım hemen geçiriyormuş bakalım kısmet ishal ateş ve kusma varsa zararlıymış aman Allah korusun diyelim

Aynen ya bende bu 4-5 gündür aynıyım neden böyle oldu anlamadım ama ne iş doktora söylemeyi unuttum bu sabah internette 1 tatlı kaşığı Türk kahvesine 4-5 damla limon sıkıp yedim kahvaltıdan sonra yedim ardından 1 bardak su içtim hadi bakalım hemen geçiriyormuş bakalım kısmet ishal ateş ve kusma varsa zararlıymış aman Allah korusun diyelim
Canim ben doğum yaptım Hamdolsun bi sikintimiz olmadı meleğim gayet sağlıklı inşallah sizede bi sıkıntı olmaz hemde hamileligin başından sonuna kadar isal oldu sizin 4 5 günmus bişey olmaz Allahin izniyle

X