- 1 Aralık 2016
- 63
- 15
- 33
- Konu Sahibi gunes-ates
Kizlar aranizda hamileyken ishal olup boyle bi durum geçiren varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalıksın magnezyumla demir ilacını bi kaç gün içme hemen geçiyor :)Yedim canim.bebeğe bisey olur mu diye ondan korkuyorum.
Canim ben 29 haftalik oldum ve defalarca doktora gittiğim halde bu isalden kurtulamadim ve galiba aşırı isalden basur olucam benide en çok o korkutuyor hamilelikte isal beni mahvetti diyeceğim oki yanlız değilsin hatta ben artık doğuma kadar geçmeyecegine inanıyorum işin ilginç yani 1kilo bile almadım kontrolü bekliyorum bebeğim ne vaziyette çok merak ediyorumKizlar aranizda hamileyken ishal olup boyle bi durum geçiren varmi?
Aynen ya bende bu 4-5 gündür aynıyım neden böyle oldu anlamadım ama ne iş doktora söylemeyi unuttum bu sabah internette 1 tatlı kaşığı Türk kahvesine 4-5 damla limon sıkıp yedim kahvaltıdan sonra yedim ardından 1 bardak su içtim hadi bakalım hemen geçiriyormuş bakalım kısmet ishal ateş ve kusma varsa zararlıymış aman Allah korusun diyelimCanim ben 29 haftalik oldum ve defalarca doktora gittiğim halde bu isalden kurtulamadim ve galiba aşırı isalden basur olucam benide en çok o korkutuyor hamilelikte isal beni mahvetti diyeceğim oki yanlız değilsin hatta ben artık doğuma kadar geçmeyecegine inanıyorum işin ilginç yani 1kilo bile almadım kontrolü bekliyorum bebeğim ne vaziyette çok merak ediyorum
Canim ben doğum yaptım Hamdolsun bi sikintimiz olmadı meleğim gayet sağlıklı inşallah sizede bi sıkıntı olmaz hemde hamileligin başından sonuna kadar isal oldu sizin 4 5 günmus bişey olmaz Allahin izniyleAynen ya bende bu 4-5 gündür aynıyım neden böyle oldu anlamadım ama ne iş doktora söylemeyi unuttum bu sabah internette 1 tatlı kaşığı Türk kahvesine 4-5 damla limon sıkıp yedim kahvaltıdan sonra yedim ardından 1 bardak su içtim hadi bakalım hemen geçiriyormuş bakalım kısmet ishal ateş ve kusma varsa zararlıymış aman Allah korusun diyelim