Hamilelikte ishal

Melegiimm22

☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
5.462
15.393
248
27
Kızlar bağırsaklarımdan vıcır vıcır ses geliyo afedersinz ama hafifte ishalim var ama cok degil sizdede oluyomu bi zararı varmıdır bebeğe

Patates ye muz ye ne olacak geçer ne kadar evhamlısınız çiğ köfte yedim bişi olurmu çiğ et yedim.bişi olurmu Olmaz canım olmaz az karnın ağrır bişicik olmaz

Patates ye muz ye ne olacak geçer ne kadar evhamlısınız çiğ köfte yedim bişi olurmu çiğ et yedim.bişi olurmu Olmaz canım olmaz az karnın ağrır bişicik olmaz
İlk bebis, normaldede evhamlıyımdır daha evhamlı oldum sanki, hersey Allah'tan gerci ama iste insan isterstemez evham yapıyo teyzesi

bence tadını çıkart keza iki-üç haftaya kabız olacaksın

İlk bebis, normaldede evhamlıyımdır daha evhamlı oldum sanki, hersey Allah'tan gerci ama iste insan isterstemez evham yapıyo teyzesi

Bende senin yaşımda anne oldum. Daha bebeksin :) ablacım her şeyi kafana takma kanama aşırı ağrı yoksa bebek iyidir. İshal eğer günlerdir sürüyorsa vücut susuz kalır o zaman endişelen ki demiştir doktor bol su içeceksin

Okudugum kadarıyla ishal normalmis cnm o yuzdn sıkıntı yapma

Asırı su gibi bi ishal degil cok afedersnz acık açık yazıyorum ama bazen sumuksu bi sıvı oluyo içinde, degisiyo iste ama cook aşırı bi ishalim yok, suyu bol içmeye gayret ediyorum, doktora 3 hafta sonra gidicem bunun icin gitmeme gerek varmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…