- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
- Konu Sahibi Melegiimm22
Kızlar bağırsaklarımdan vıcır vıcır ses geliyo afedersinz ama hafifte ishalim var ama cok degil sizdede oluyomu bi zararı varmıdır bebeğe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk bebis, normaldede evhamlıyımdır daha evhamlı oldum sanki, hersey Allah'tan gerci ama iste insan isterstemez evham yapıyo teyzesiPatates ye muz ye ne olacak geçer ne kadar evhamlısınız çiğ köfte yedim bişi olurmu çiğ et yedim.bişi olurmu Olmaz canım olmaz az karnın ağrır bişicik olmaz
İlk bebis, normaldede evhamlıyımdır daha evhamlı oldum sanki, hersey Allah'tan gerci ama iste insan isterstemez evham yapıyo teyzesiPatates ye muz ye ne olacak geçer ne kadar evhamlısınız çiğ köfte yedim bişi olurmu çiğ et yedim.bişi olurmu Olmaz canım olmaz az karnın ağrır bişicik olmaz
Yaa valla hamile oldum olalı hareketli bagırsaklarımbence tadını çıkart keza iki-üç haftaya kabız olacaksın
Bende senin yaşımda anne oldum. Daha bebeksin :) ablacım her şeyi kafana takma kanama aşırı ağrı yoksa bebek iyidir. İshal eğer günlerdir sürüyorsa vücut susuz kalır o zaman endişelen ki demiştir doktor bol su içeceksinİlk bebis, normaldede evhamlıyımdır daha evhamlı oldum sanki, hersey Allah'tan gerci ama iste insan isterstemez evham yapıyo teyzesi
Yaa valla hamile oldum olalı hareketli bagırsaklarım
folik asit kullanıyorsun değil mi
Asırı su gibi bi ishal degil cok afedersnz acık açık yazıyorum ama bazen sumuksu bi sıvı oluyo içinde, degisiyo iste ama cook aşırı bi ishalim yok, suyu bol içmeye gayret ediyorum, doktora 3 hafta sonra gidicem bunun icin gitmeme gerek varmıkiBende senin yaşımda anne oldum. Daha bebeksin :) ablacım her şeyi kafana takma kanama aşırı ağrı yoksa bebek iyidir. İshal eğer günlerdir sürüyorsa vücut susuz kalır o zaman endişelen ki demiştir doktor bol su içeceksin
İnsaAllah canımOkudugum kadarıyla ishal normalmis cnm o yuzdn sıkıntı yapma
İçiyorum canım
12. Haftaya kadar kullanılıyo heralde, folbiol iciyorum günde 1 tane 4 haftadır, ama henuz bi kabızlık yokfolik asit bir süre sonra kabız yapmaya başlıyor malesef. endişelenecek birşey yok merak etme
12. Haftaya kadar kullanılıyo heralde, folbiol iciyorum günde 1 tane 4 haftadır, ama henuz bi kabızlık yok
Kabızlıktan iyidir Allah yardımcın olsun cok zordur kabız olmak, ileri aylardamı oluyo kabızne güzel çok imrendim şuanda :)