- 29 Eylül 2014
- 278
- 67
- 73
- Konu Sahibi ilknurcelik
-
Bende 2 aylik hamileyim hamileler sol tarafına yatmalıymiş diye sola yatıyorum hep.
Hic sag sol diye bir sart koymadim kendime. Genel olarak sirt ustu yatiyorum, elim karnimda uyuyakaliyorum. Sonra sag, sol Allah ne verdiyse donup duruyorum sabaha kadar.
Oh valla çok güzel
Ben normalde hep yüz üstü yatan biri olarak zor bir süreçteyim o yüzden sizlere de sormak istedim
Normalde en rahat yatis pozisyonu yuz ustudur ama bu bebegi icerde sıkıstirabilir. Sirt ustu yatarsaniz bebege giden kan dolasimi engellenebilir bi de nefes almakta zorluk cekebilirsiniz akcigerler baski goruyo. Sok tarafa yatarsaniz kalp baskidan dolayi sıkısabilir rahatsiz olursunuz. Saaga yatmak en iyisidir hicbi risk yok gayet rahat uyursunuz
Rica ederiim :) gencler hepiniz SAĞ tarafa YATİN lutfeeeen daha saglikliÇok teşekkürler çok güzel anlattınız
sağ tarafa yatıyorum ama nedense uyandığımda hep sola dönmüş oluyorum yada sırtüstü elim karnımda uyanmış oluyorumRica ederiim :) gencler hepiniz SAĞ tarafa YATİN lutfeeeen daha saglikli
kızlar dikkatimi çektide hepimiz aynı günde doğum yapıcaaaaaaaaaaaaaaz
hamilelerde sol tarafa yatılması gerektiğini biliyorum.özellikle son aylara doğru .doktorum da söyledi .ilk aylar nasıl rahat ederseniz öyle ama 3.trimest mutlaka sol tarafa yatılmalıRica ederiim :) gencler hepiniz SAĞ tarafa YATİN lutfeeeen daha saglikli
Gunaydin bebekleri icin uyuma pozisyonuna bile dikkat eden guzel anneler!!! :)
Bence nasil rahat ediyorsak oyle yatip, bol bol uyuyalim. Cunku Eylul sonunda bu uykulara hasret kalacagiz. :)
Rabbim hepimize ayni gunde saglikli bebisler nasip etsin. :) Bence cok sansliyiz biz. Ayni gunde bir suru guzel melek dunyaya getirecegiz.
Yasasiiin!!!
Gece boyu cok hareket ediyosun o zaman sen ama farkettiginde sagina yat sıkınti yok :)sağ tarafa yatıyorum ama nedense uyandığımda hep sola dönmüş oluyorum yada sırtüstü elim karnımda uyanmış oluyorum
Bana hic oyle bisey ogretilmedi bende oyle bisey duymadim ama arastiricam
hamilelerde sol tarafa yatılması gerektiğini biliyorum.özellikle son aylara doğru .doktorum da söyledi .ilk aylar nasıl rahat ederseniz öyle ama 3.trimest mutlaka sol tarafa yatılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?