- 25 Mayıs 2022
- 1.239
- 299
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Selamlar. Hematoloji uzmanına gözükmüstüm demirim ferritin yani demirim 9 çıkmıştı. Çok düşük dedi ilaç vercem dedi. 6 haftalığım şuan. Hamileliğin sonuna kadar kullanmani oneriyorum dedi. Fakat benm bildiğim 4-5. Aylarda veriliyor. Erken verilmemesinin sebebi bı sıkntı mı yapıyor ki acaba... kadın dogumcu demedigi için aklıma takıldı kendi doktoruma söyledim bişey demedi. Bide coraspin kullaniyorum 1 haftadır. Hani 5-6 haftalıkken kullanmamın bı zararı olur mu az önce bir arkadaşım bana dediki ben 14. Haftaya kadar iğne kullandım sonra coraspin ve hap devam ettim doktoru öyle demiş bende acaba ilk haftalar zararlı mı coraspin diye düşünmeye başlamıştım. Kan pıhtılaşma testi yapmıştım o sonuç çıkana kadar kullanicam sadece 20 gün kadar bı problem yoksa kesicem varsa devam. Sıkıntı olurmu? Ve bu ilaçların yanında bir de troid ilacı almam gerekecek troidim 4 üstü. Hepsini bı arada kullanınca da bebeğimi sanki ilaçlara mahkum ediyomusum ona bı zarar gelecekmis gibi düşünüyorum üzülüyorum. Ayyy tecrübeli annelerden yardım istiyorum ayrıca sıkıntı olmasından korktuğum için demir ilacını iki günde bir alıyım dedim kendi kendime(doktorum herhangi bişey demedi )
Son düzenleme: