S sharkliertyu Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2024 471 193 26 20 Ekim 2024 Konu Sahibi sharkliertyu #1 sabah ilişki yaşadık baktım iç çamaşırıma kan gibi gelmiş baya kırmızı çamaşırcı tam anlamadım yıkadım hemen kanda gelmedi
sabah ilişki yaşadık baktım iç çamaşırıma kan gibi gelmiş baya kırmızı çamaşırcı tam anlamadım yıkadım hemen kanda gelmedi
O ozlemem Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2014 2.206 4.273 20 Ekim 2024 Konu Sahibi sharkliertyu #2 sharkliertyu .!.: sabah ilişki yaşadık baktım iç çamaşırıma kan gibi gelmiş baya kırmızı çamaşırcı tam anlamadım yıkadım hemen kanda gelmedi Genişletmek için tıkla... Kardeş senin hep böyle soruların var. Daha öncede olmuştu. İlişki yaşamayın o zaman. Hamilelik önemli diyorsan da azıcık tutun kendinizi.
sharkliertyu .!.: sabah ilişki yaşadık baktım iç çamaşırıma kan gibi gelmiş baya kırmızı çamaşırcı tam anlamadım yıkadım hemen kanda gelmedi Genişletmek için tıkla... Kardeş senin hep böyle soruların var. Daha öncede olmuştu. İlişki yaşamayın o zaman. Hamilelik önemli diyorsan da azıcık tutun kendinizi.