• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte ilişki sırasında akıntı

sedaemin

Unutmak! İşte en iyi intikam..
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
308
31
118
kızlar 4 aylık hamileyim ve ilk ay hariç son 3 ay ilişki sırasında beyaz akıntım oluyor bu beni çok rahatsız ediyor bu konuda bilgisi olan varmı...

kızlar 4 aylık hamileyim ve ilk ay hariç son 3 ay ilişki sırasında beyaz akıntım oluyor bu beni çok rahatsız ediyor bu konuda bilgisi olan varmı...

canm herhangi bi sorun olduğunu düşünmüyoru fakat koku kaşıntı varsa sorundur yinede drye görünsen iyi olur

canım eğer kaşıntı ve koku yoksa bi problem yoktur diye düşünüyorum hamilelik süresince kadınlar vücutlarındaki damarlardaki kan dolaşımının (özellikle o bögedeki) artması nedeniyle cinsellikte daha istekli olurlar ve o akıntıda vücudumuzun sağladığı doğal kayganlığı sağlayan sıvı olabilir sadece ilişki sırasında olduğunu söylediğinden ben böyle düşündüm yinede dr en doğru cevabı verecektir çok kafana takıldıysa bi dr sor derim :34:

kaşıntı ve koku yok ama beni rahatsız ediyor. ben en iyisi doktoruma danışayım. cevap verdiğiniz içinde ayrıca teşekkürler arkadaşlar.

Back