İğneli Epilasyon Hamilelikte iğneli epilasyon yaptıran var mııı

Uzuzuca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
26
5
1
35
Arkadaşlar merhaba bi süredir yüzüme ve boynuma iğneli epilasyon yaptırmaya başladım hamile olduğumu öğrendim bi doktorum sorun olmaz diğeri ben önermiyorum bir diğeri yine sorun olmaz dedi acaba hamileliğin de iğneli epilasyon yaptıran var mı ağda sivilce yapıyor yüzümü lazer yaydı bu durum beni strese soktu tecrübe edenler yorum yaparsa çok sevinirim

Bildiğime göre, yani gittiğim kişi öyle söylemişti.
Her halükarda önce doktor tavsiyesi gerek.
Ama ilk üç ay sorun olmuyormuş lakin bebek büyümeye başladıkça, siz epilasyon sırasında acı çekerken bebek kasılabilirmiş.
Eh bu da bir risk. Bir de hamileliği çok hassas geçirenler var, o yüzden risk almamak gerek deniliyor.
Ben deneyimlemedim tabii.

Waitingirl nereye gidiyordun yaptıran kişiler okudum ama sanırım forumda yok bende şöyle araştırdım hormonlar değiştiği için boşuna kürek çekmek olurmuş riskli gebelikler ayrı zaten onlara hiç birşey önerilmiyodur

Ben bir kere yaptirmistim. Sonra gittiğim yer kapandi. Buda bulamayınca gidemedim. Şu an dördüncü yerimde yaptiriyorum ama o hamileyken yaptirdigim kadar iyisini hiç görmedim. Eli bir hızlıydı kıl çekisi hiç ama hiç hissedilmiyordu. Normalde hissedilmemesi gerek zaten de benim tüyler ayva olunca yanındaki de illa çekiliyodu. Cokkk iyiydi ama onu da bulamadım bida işte:))) yalnız hamilelikte yaptırma benve.

Bence hamilelikten sonra başla ben üçüncü seansımda hamile oldugumu ögrendim hemen bıraktım
Yok zaten doktorum izin vermedi bu forumdan sonra görüstüm sizde yüzünüzemi yaptırıyordunuz ben lazer mağduruyum çok acı parayla yüzümü bu hale getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…