geçmiş olsun canım.bende 6 haftalık gebeyimde bilmeden gebeyken hamama gittim geçenlerde allahtan enfeksiyon kapmadım fakat çok korktum allah yardımcın olsun
arkadaşlar 7 haftalık hamileyim geçen haftadan beri aşırı mide bulantısı son iki gündür istifra ediyorum bu kadar bulantı yapar mı bu hamilelik dedim idrar testi yaptırdım sonuç; idrar yolu iltihabı bebek tehlikede olabilir dedi doktorum ve hemen çağırdı neyseki bebeğim iyi çok şükür ama ben 2 tüp serum yedim hiç bişi yiemiyorum 2 kilo verdim 1 haftada nolcak bilmiyorum benim gibi hamilelik sürecinde bunları yaşayanlar varsa buyrun bilgilenelim...
canm bol bol su iç bn de hassasım hemen ilthp kaparım ama bu dönemlerde en önemli tedavi su içmek ilthabı atmana yardımcı olur
Bende de o sorun var iltihap var mı yok mu bilmiyorum işte :18: kötü kokulu akıntım var sadece ama ilaç ta alamıyorum bekliyorum dr. gideyim diye. ayrıca devlet hastanesine giden var mı bu gebelik için özeller çok pahalı
Maalesef bende de var sistit hem de hamile kaldığımdan beridir 4 kere oldu tek kullanımlık suda eriyen ilaçlardan içiyorum ama çözüm olmuyor sankiNe yapıcam bilmiyorum kasıklarım çok ağrıyor bazen idrara sıkışıksam filan güldüğümde sanki kasıklarım yerinden çıkacakmış gibi geliyor offf
geçmiş olsun canım.bende 6 haftalık gebeyimde bilmeden gebeyken hamama gittim geçenlerde allahtan enfeksiyon kapmadım fakat çok korktum allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?