Hamilelikte idrar yolu iltihabı yaşayanlar...

yesimxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
38
2
46
arkadaşlar 7 haftalık hamileyim geçen haftadan beri aşırı mide bulantısı son iki gündür istifra ediyorum bu kadar bulantı yapar mı bu hamilelik dedim idrar testi yaptırdım sonuç; idrar yolu iltihabı bebek tehlikede olabilir dedi doktorum ve hemen çağırdı neyseki bebeğim iyi çok şükür ama ben 2 tüp serum yedim hiç bişi yiemiyorum 2 kilo verdim 1 haftada nolcak bilmiyorum benim gibi hamilelik sürecinde bunları yaşayanlar varsa buyrun bilgilenelim...

geçmiş olsun canım.bende 6 haftalık gebeyimde bilmeden gebeyken hamama gittim geçenlerde allahtan enfeksiyon kapmadım fakat çok korktum allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım.bende 6 haftalık gebeyimde bilmeden gebeyken hamama gittim geçenlerde allahtan enfeksiyon kapmadım fakat çok korktum allah yardımcın olsun

sağol neslihancım dikkat et kendine sende çok zor bi durum Rabbim herkese rahat bi gebelik nasip etsin inşallah...

arkadaşlar 7 haftalık hamileyim geçen haftadan beri aşırı mide bulantısı son iki gündür istifra ediyorum bu kadar bulantı yapar mı bu hamilelik dedim idrar testi yaptırdım sonuç; idrar yolu iltihabı bebek tehlikede olabilir dedi doktorum ve hemen çağırdı neyseki bebeğim iyi çok şükür ama ben 2 tüp serum yedim hiç bişi yiemiyorum 2 kilo verdim 1 haftada nolcak bilmiyorum benim gibi hamilelik sürecinde bunları yaşayanlar varsa buyrun bilgilenelim...

canm bol bol su iç bn de hassasım hemen ilthp kaparım ama bu dönemlerde en önemli tedavi su içmek ilthabı atmana yardımcı olur

canm bol bol su iç bn de hassasım hemen ilthp kaparım ama bu dönemlerde en önemli tedavi su içmek ilthabı atmana yardımcı olur

ewet mavihayal haklısın ama işte mide boş olunca suyuda almıyo mide ama zorluycaz artık napalım Allaha şükür...

bol bol su iç cnm bende çok çektim enfeksiyondan iyi bilirim ve bulantın olduğunu söyle dr.a bulantı giderici ilaç yazar

Bende de vardı iltihap hemde öyle yüksek ti ki... doktor tek kullanımlık bi ilaç verdi. zaten reçete de de yazıyor gebelikte hiç bir sakınca yoktur diye. onu içtim ve geçti. ve bol su içmeye de devam ettim.
bulantı için de zofran verdi. hapı 4 e bölüp iç ama dedi. öyle yapıyorum sabah bi tane atıyorum bulantım olursa, kusacak gibi olursam. ilaç içilmemesi gerekli biliyorum ama bana ne kraker ne süt ne limon hiç biri fayda etmedi. birde çalışıyorum. sürekli rütbelilerin arasındayım. ha bire öğürmek olmuyor. birazda macbur kaldım. ev hanımı olsam istediğim kadar bulanayım yine de içmem ilaç ama işte ..Rabbime daaydım sırtımı..

Bende de o sorun var iltihap var mı yok mu bilmiyorum işte :18: kötü kokulu akıntım var sadece ama ilaç ta alamıyorum bekliyorum dr. gideyim diye. ayrıca devlet hastanesine giden var mı bu gebelik için özeller çok pahalı :(

Bende de o sorun var iltihap var mı yok mu bilmiyorum işte :18: kötü kokulu akıntım var sadece ama ilaç ta alamıyorum bekliyorum dr. gideyim diye. ayrıca devlet hastanesine giden var mı bu gebelik için özeller çok pahalı :(

kötü kokulu akıntı iltihap demektir canım normal akıntı kokusuz olur ihmal etme dr.a git iltihap düşük riskini arttırır ihmal etme.. ben devlete gittim ilk 18 hafta ama sonra dr.un ilgisizliğinden sıkıldım ne sorsam tersliyodu doğru düzgün bişi anlamadan geldim o haftaya kadar.. bi sorunum olduğunda bile gidip dr.a soramıyodum o derece yani.. şimdi özele gidiyorum ve çok memnunum ne zaman bi sıkıntım olsa saat kaç olursa olsun dr.umu arayabiliyorum aman sabah olsun da gideyim sıra alayımda öğreneyim derdim bitti

arkadaşlar ben de 16 haftalık gebeyim bu hafta iltihap nedeniyle iki gün hastanede yattım serumla antibiyotik tedavisi gördüm. o kadar şiddetli bir kasık ağrısı yaşadım ki o günler :( 4 gündür de sabah akşam iğne vuruluyorum. :( ben de önceden de sık olurdu bu iltihaplanma ama gebeyken gerçekten tehlikleli.

Maalesef bende de var sistit hem de hamile kaldığımdan beridir 4 kere oldu tek kullanımlık suda eriyen ilaçlardan içiyorum ama çözüm olmuyor sanki :50: Ne yapıcam bilmiyorum kasıklarım çok ağrıyor bazen idrara sıkışıksam filan güldüğümde sanki kasıklarım yerinden çıkacakmış gibi geliyor offf

Maalesef bende de var sistit hem de hamile kaldığımdan beridir 4 kere oldu tek kullanımlık suda eriyen ilaçlardan içiyorum ama çözüm olmuyor sanki :50: Ne yapıcam bilmiyorum kasıklarım çok ağrıyor bazen idrara sıkışıksam filan güldüğümde sanki kasıklarım yerinden çıkacakmış gibi geliyor offf

canım valla o kadar iğne yedim geçen hafta hala kasıklarım ağrıyor. :( bende de geçmiyor bir türlü....

Çok çok geçmiş olsun kızlar :43: Ben de 17+2 hamileyim ancak 4. idrar testim bir kere monurol kullandım bol bol su içiyorum ama bir türlü atamadım şu enfeksiyonu. :43:
inanılmaz üzülüyorum bebeğime bişey olacak diye..

lökosit değerim 8-10 eritrosit son tahlilimde 10-12 çıktı çok moralim bozuk.. değerleri yüksek olup sorun yaşayan varmı aramızda erken doğum ya da düşük gibi ??

Tez zamanda hepimizin sağlığına kavuşması, zamanı geldiğinde sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza almamızı dilerim..

merhaba,bende 35 haftalık hamileyim doktorum ürogram yaptırmamı istedi nasıl bir şey diye sormak da aklıma gelmedi o an.netten araştırdım ilaçlı böbrek filmi diye yazıyor.hamilelikte böyle bir şey yapılır mı radyasyon zararlı çünkü.anlam veremedim böyle bir şey istemesine.aranızda bu testi yaptıran veya nasıl yapıldığını bilen var mı acaba?

ya gebeyken hamama gittin ve birşey olmadımı bebeğine ben zararlı diye biliyorum . bende hamile olduğumu öğredim. ancak geçen hafta hamama gittim. şimdi çok korkuyorum. bebeğimin gelişimini olumsuz etkiler diye

Back