• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte idrar yolu enfeksiyonun artması

cnmben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
83
3
98
Kayseri
slm 4 aylık hamileyim eskiden enfeksiyon vardı ama bu hamilelik döneminde olduğum kadar fazla değildi. hamile kalmadan öncede enfeksiyon olan arkadaşlar fıtıl kullanmıştım ve bir çok insanda da duydum fıtıl kullanıp hamile kalan inş bir faydasını görürsünüz. hamileyken ilaç kullanılabiliyomu acaba

gebelikte idrar yolu enf çok artar.
ve verilen ilaçlar uygun antibiyotiklerdir. yani B grubu denilen.
dr un mutlaka bunu gözetir.
eğer enfeksiyon önlenmezse ilacın verdiği zarardan daha zararlı olur. mutlaka önlem almalısın bence.
erken doğum vs açısından çok riskli.

çok acı,baharatlı,şekerli gıdalar tüketme...
günlük 3litre su iç....
yoğurt yemelisin münkğnse ev yapımı olsun..
çamaşırlarını 60 derece yada üstü yıkayıp ütülemelisin
günlük ped yerine havlu kağıt yada peçete kullan en temizi akıntın oldukça iç çamaşırını değiştir
sıkı iç çamaşır giyme,dar gelen taytlarıda giyme
vajinanın dış tarafını kükürtlü sabunla yıka..sakın iç tarafa geçme ama doğal ph dengesini bozabilirsin.

hamilelğim boyunca sadece 1 kez antibiyotik kullandım ondada geçmemişti zaten.. ben yukarda söylediklerimi uyguladım..insan kendisinin doktoru olmalı neticede o kullandığımız ilaçlarda zararlı..

çok acı,baharatlı,şekerli gıdalar tüketme...
günlük 3litre su iç....
yoğurt yemelisin münkğnse ev yapımı olsun..
çamaşırlarını 60 derece yada üstü yıkayıp ütülemelisin
günlük ped yerine havlu kağıt yada peçete kullan en temizi akıntın oldukça iç çamaşırını değiştir
sıkı iç çamaşır giyme,dar gelen taytlarıda giyme
vajinanın dış tarafını kükürtlü sabunla yıka..sakın iç tarafa geçme ama doğal ph dengesini bozabilirsin.

hamilelğim boyunca sadece 1 kez antibiyotik kullandım ondada geçmemişti zaten.. ben yukarda söylediklerimi uyguladım..insan kendisinin doktoru olmalı neticede o kullandığımız ilaçlarda zararlı..

bu sekilde gecti mi tamamen canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benimde 4 aylıkken başladı...bol su içmem dahi işe yaramadı...bebek doğana kadar zararlı olmayan antibiotikler kullandım...bebek basınç yapıyor demişti doktor..geçiyor gibi oluyordu..tekrar ilaç....benim için işkence idi ...idrar yapmak bir işkence idi...bu yüzden bebek biraz erken doğdu...doğumdan sonra iyileşebildim ancak..

Back