Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu

Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu

• Cevaplarınızı bekliyorum

OY: 1 100,0%
  • Bu konu hakkında fikri olan var mı

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Shrk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
32
85
3
31
Hayırlı akşamlar hanımlar başıkta oldugu gibi bir derdim var idrar yolu enfeksiyonu bunun için doktora gittim.Antibiyotik anldım ama geçmedi ne yapmam lazım geçmesi için bazı yerlerde okudum sirke iyi geliyormuş kullanan varmı?

Bol su iç, kısa sürede mesaneni doldur ve bir anda boşalt. Bakteriler bu şekilde temizlenebiliyormuş diye okumuştum. Bir de geceleri idrarını tutmamaya, sık sık tuvalete gitmeye çalış. 12. Hafta bende de olmuştu; Bulantı, kusma, tansiyon düşüklüğü, ateş yapmıştı. Ama bazen bazı hamilelerde kronikleşiyormuş.
Sef grubu antibiyotik için tekrar doktoruna danış dilersen. Ben üstte saydığım (bol su, gecede 8-10 kez tuvalet ve antibiyotik) şekilde çözmüştüm 2-3 günde.

Hamilesiniz buradan söyleyeceğimiz şeyler size yarardan çok zarar verebilir, doktorunuza danışmanızda yarar var.

Teşekkürlerim ederim arkadaşlar anket konusunda bir sakınca mı var yani sizinlerle birşey paylaştım bu konuda nasıl anket yapmam gerekli söyleyin de bilip ona göre anket nasıl olurmuş ögrenip paylaşım ona göre yaparım
Hamilesiniz buradan söyleyeceğimiz şeyler size yarardan çok zarar verebilir, doktorunuza danışmanızda yarar var.
Teşekkür ederim bir sorum olacak size benim paylaşımlarımda bu nasıl anket diye cevaplar alıyorum bir sorun varsa bilsem yani daha önce bazı paylaşımlarımdada bu oldu nasıl anket düzenlemem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…