HAMİLELİKTE İDRAR YOLU ENFEKSİYONU YARDIMMM

Gul_3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
97
10
3
20
Arkadaşlar gebeliğimin 8. Haftasında kontrole gittiğimde idrarımda bakteri üremiş doktorum piyoleseptly diye bi ilaç verdi çok su içerim geçer diye düşünüp ilacı bi kere içip bıraktım şimdi 14. Haftadayım safra kesemin ağrısıyla acile gittim orda tekrar idrar tahlili yapılınca doktor ciddi enfeksiyon var dedi yani yükselmiş ilacımı içmediğim için çok pişmanım sürekli tulavete çıkıyorum iki üç gündür ilacımı kullanmaya başladım ama bende kusma ve mide bulantısı yapıyor devam edemiycem bi hafta sonra kontrole gidicem o zamana kadar nioli yağı aldım kullanıcam birde dut suyu kaynatıp içmeyi düşünüyorum doktorumdan başka bi ilaçlar yazmasını istiycem iki ayrı tahlildeki sonucları bırakıyorum buraya çokmu kötü sizce durum bebeğimin zarar görmesinden korkuyorum bilgisi olan aynısını yaşayanlar yazarsa çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_9029.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_9030.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 27
Bebeğinize zarar vermeyecek bitkisel kürler araştırin. Ben hamile değilim ama aynı dertten muzdaribim. Sizinki 29-39 larda benim ki 52 lerde. Sancidan kıvranıyorum hergun. 2 kutu antibiyotik bitirdim geçer gibi oldu geri geldi. Şuan da 2 gündür soğan kürü yapıyorum ağrıyı biraz hafifletiyor gibi sanki. Sizde araştırıp bir deneyin. Bebeğe zararı olmayacaksa kullanın. Bu konu hakkında tecrübem bu şekilde. Ama iyice araştırmadan hiç bir şey kullanmayın. Doktorun vereceği ilaçlar herşeyden önemli tabi.

Saolun Allah sizinde yardımcınız olsun çok zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…