hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu ve ağrısı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi tul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zaten dr larda sizin söylediğiniz şeyleri söylüyor.Zaten herkesin dilinde bol su..Fakat demek istediğim ve benim gibi yaşayıp gören arkadaşlar suyun bu soruna engel olamadığı.
Enfeksiyon ileri derecede değil çok şükür ama sıkıntı arz edecek kadar.Dr umuzada güveniyoruz ve gerekli tedaviyi uyguluyor.
Zaten bunu gebelik yapıyor,hangi dr a gidersek gidelim çözüm aynı.Neyse teşekkürler.

dr.sonuçta hamile olduğunu bilerek veriyor ilerlemeside riskli ..
canım ya aynen gebelikten diye önemsemiyorlar benim 4-5 lökosit-2-3erikrosit-8-10 epitel hücresi çıktı ona rağmen çektiğimi ben biliyorum.....
çözüm de olmayabiliyor ilaç su ben yaban mersini suyu denedim karnıbahar dan emin olmadığımdan içemedim........

herkesin diline zaten dr lardan gecıyor su ıle tedavı cunku ılac ıcmek ne olursa olsun gebelıkte sakıncalı sonucta ne olursa olsun kımyasal ama ıcmedıkmı ıctık bende ıctım ama su ıle temızlenıyor ıltıhaplar ıdrar yolunda bırıkmesını engellıyor SU...nyse sizede gecmş olsun...

kızlar benimki çok ilginç geçen hafta sağlık ocağında ebe istediği için kan ve idrar tahlili yaptırdım kanım iyi çıktı ama idrar sonucunda bol lökosit ve bol epitel yazıyodu ebe hemen doktorla görüş idrar yollarında ciddi enfeksiyon var dedi ama benim hiç biyerim ağrımıyo sadece biraz sık tuvalete gidiyorum neyse gittim sağlık ocağının doktoru antibiyotik yazdı bende kullanmadan kendi doktorumu aradım böyle böyle dedim ilacı sordu iki gün sabah akşam iç bırak dedi kafam şimdi karman çorman oldu bi şikayetim olmadığı için acaba bu erken doğumada sebeb olur mu ki ayın 20 sinde gitcem kendi doktorumada.....

ilacın adı ne?keşke dr.na gitseydin sağlık ocağı yerine....

ilacın adı ne?keşke dr.na gitseydin sağlık ocağı yerine....

ilacın adı alfasilin ben zaten her ay doktoruma gidiyorum bu son gittiğimde tahlil yaptırmadım sadece şeker yükleme yapılmıştı yani daha önceki aylarda bişey yoktu olsa doktorumda söylerdi bu ay tekrar hastanede tahlil yaptırcam bakalım ne olcak bi hayırlısıyıla doğursaydım ...

merhaba kızlar ben 1 aylık evliyim.4 ekimde adetim bitti ve ben 18 günde bir adet oluyorum(yumurtlamayı nasıl hesaplıyorsunuz bilmiorum ama..? ) bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

bir de bende aşırı bir bel ve sırt ağrısı başladı ve sarımtrak bir akıntı var bu belirti olabilir mi?

not:10 gün idrar yolu iltihabı için antibiyotikler kulandım ve birkaç gündür bırakmış bulunuyorum.

kızlar çok önemli birşey daha soracağım : şimdi ben 18 günde bir adet oluyorum dedim ama bu kaç günde bir adet oluyorsunuz sorusunu sanırım yanlış cevaplıyorum :) yani şimdi bir adet dönemin bitti(8.gün yıkandım)ertesi gün 1.gün olarak mı başlıyor yoksa 9 ,10 diye mi decam ediyor??? ya kafam baya karıştı benim ????????

ben enf.olduğunu öğrendiğindedr.na gitseydin demek istemistim,neyse...az kalmış allahtan ...sağsalim kavuşun inşallah:)
gününü hesaplaman iki adet arası 18 gün ise sen 8.9.10.günler yumurtlama günündür ama adetin bitiminde başlamayacaksın saymaya adetin başlangıcı 1 olucak bitimi 7-8 diye devam edecek ......4 ekim adet olduysan 4 ekim 1 diye başla saymaya anlaşılmayan birşey var mı kolay gelsin bakalım

bende de yüksek enfeksiyon çıktı 32.haftalık hamileyim hamilelikten önce bi kaç kez sistit geçirdim geçen doktor kontrlüm vardı idrar tahlili istedi doktorum nitrit fazlalığı varmış mantara dönüşebilir diye bi fitil verdi kullananınız varmı acaba bu fitilden. enfeksiyon içinde sefaktil diye 5 günlük bi ilaç verdi içiyorum ama içim hiç rahat değil açıkçası bebeğe zararı olur diye.

kızlar ben de 1,5 aylık evliyim ve 2.kez yaşıyoum bu sorunu.bu nedendir acaba ilaç kullanmıştım ilkinde geçti bıraktım 1 hafta sonra başladı tekrar... hamilelikle alakası olabilir mi kiii :44: gerçi bu pazar günü regl olmam gerekiyor ama yine soraym dedim size ..belirtiler var mı diyceksiniz vallah son 3 gün başlar gibi :44:

bu bebeğinizle ilgili altta görünen bilgileri nasıl koyuyorsnz? bilgi verirsenz çok sevinirm

Aşırı derecede idrarimda bakteri var dr verdiği ilaçların yani da yapacağım başka bişey varmı sirkeli suyla vajinayi yikasam yararı yada zararı olurmu yardimm lutfenn 24 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…