14.haftamı bugün bitiriyorum ve 1-2 haftadır tüm karın içinde-yan boşluklarda -böbreklerime yakın-alt karında kısacası her yerde gezen ağrılar vardı ama idrar da yanma yoktu.salı günü-3 gün önce- gittim dr.bebekle ilgili değil gayet normal dedi tahlili istedi ve enf.çıkınca ilaç verdi ilk gün baya iyiydim ama 2 gündür ara ara haber veriyor alt kısımdan diğer ağrılar kalmadı şükür....ama millet hamilelikte bunun kronikleştiğini söyleyince panikledim biraz...sizin yaşadığınız idr.y.enf.nasıl geçti?bitkisel şeyler -lahana,brokoli kürü-de deneyemiyorum......
sağolun kızlar bakalım kontrol de ne çıkcak azaldı ama hafif ağrı var yine......
Günde 4 litre su,1 litreye yakın süt içiyorum sıvı olarak..ama hala çıkıyor enfek..
Hamileliğimin en başından beri içiyorum suyu bu şekilde ayrıca.
ya inanmıyorum bende ağrı felan var az önce tanımlayamadığım ağrılar diye başlık açmıştım siz deyince annemi aradım o da olabilirsin dedi yaa deli olucam doktor test istemedi yaa, ultrasonla böbreğime baktı o kadar birşey yok dedi bende karnım büyüyorda ondan ağrıyor sandım çok korkuyorum yaa
kızlar 15 hafta ve 25 hafta arassı abartmıorum size yemın ederım enfeksıyon ve agrıdan kac gece acıle yatırıldım serumlar agrı kesıcıler megersem tek ilacı bol su ıcmekmş gunde 3 lt su ıcmeye başladım ama ben baya gec ogrendm size tavssıyem ılactan once bol su şişeyı doldurup doldurup ıcın 3 lt ve kurtulun ve dayanamazsanız bana doktorum solemştı cok cokk agrı olursa ama dayanamıcak seklde bır tane mınoset ıcebılırsın dedı dr unuza sorup ıcın yınede bırde egerkı sag taraftaysa agrı sola . sol taraftaysa saga yatarak agrıyan bolgeye bır havlu koyarak sıcak tutarak dnlenın ama tek ılacı bol su acil şifalar gorunce dayanamadım ben cok cektım nasıl oldugunu bılıorum dkkatlı olun... allaha cok şukur şuan ıyım soyledıkelrımı yapın rahatlıcaksınz bırde ıhlamur ıcebılırsnz bana cok ıı gelıyordu halada ıcıorum zaten korkudan...
bol bol taratlancaksın bıde bende numıs jel var
Sadece serum mu yediniz?Öncelikle çok geçmiş olsun.Ben ilk hamilelğimde bu problemi yaşadım 8 haftalık hamileyken bir başladı doğuma kadar da devam etti.Zaten çok zor bir gebelikti bulantıarım vardı enfeksiyon nedeni ilede çok şiddetlendi önceleri sadece ağrı ve bulantı sonraki aylarda ise aşırı akıntı ile devam etti.Vücudumun bebeğe karşı verdiği bir tepkiymiş doğuma kadar ne kadar serum yedim haddi hesabı yoktu ama çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu ve doğumdan sonra bu şikayetlerimin hiçbiri kalmadı geçti gitti.Şimdiki gebeliğimde çok şükür bu şikayetlerm yok.
En dikkat ettiiğim şeydir,sağlık ve hijyen açısından+dinimizde önemli bir yeri vardır biliriz.
Fakat hamilelik yapıyor bunu malesef.
Hijyen ve su işe yaramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?