Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu. urocare

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
Kızlar mrb benim çok acil birşey danışmam gerek 37+2 hamileyim idrar yollarında tekrarlayan enfeksiyon var hamilelikten öncede vardı. Dun doktor bu ilacı verdi ama bana içinde 3 tane var 1er gün arayla 3 gün iç dedi. Ama içinde tek bi paket var . bi yanlışlık mı var acaba. Niye böyle sizce ? Tek bitane icsem etki eder mi. İlk zamanlarda 1 tane içtim ama etki etmemişti. Haftaya kontrolüm var ama bilemedim boşuna icmesem mi? Çevremdekiler içme zaten doğumda için temizlenir diyorlar. 12 haftalıkken de icmistim . hamilelikten öncede fitil antibiyotik de kullandım geçmedi zaten.

Eklentiler

• FB_IMG_1493814476107.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 4.874
bu ilaç zaten 1 adettir, gece son defa idrarınızı yapıp bu ilacı içip yatarak kullanmanız gerekir .

bu ilaç zaten 1 adettir, gece son defa idrarınızı yapıp bu ilacı içip yatarak kullanmanız gerekir .
Evet aynen o şekilde dedi doktor ama 3 adet şeklinde konuştu bugün iç, yarın içme, diger ikisinide cuma ve pazar iç demisti kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…