Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi diyorsun yaa çıkayım hemen doktorun yanına o zaman gözümü korkuttun ben bebeğe zarar gelir diye ilaç içmek istememiştim amayok sakın ihtmal etme. gecrimek için tek seferlik bir toz verdi bana. gece yatmadan içtim ve çile çıkmadım içtikten sonra. sabah kalkınca yaptım tuvaletimi. ve gecti. sakın ihmal etme. bebeğe zarar veriyor enfeksiyon. arkadasim 2 kez gecirdi ve bebek doğduğunda cigerlerinde enfeksiyon çıktı. 10 gün küvözde kaldı bu yüzden. Allah korusun. ilaçtan sonra da çok bol su iç. ben günde 4-5 litre içiyorum valla havalar da ısındı ne kadar çok içersen kar.
git git ihmal etme Allah korusun. zaten verilen ilacı kadın doğum doktoruna danışmadan içme. hamilelik için uygun ilaç veriliyor zatenÖyle mi diyorsun yaa çıkayım hemen doktorun yanına o zaman gözümü korkuttun ben bebeğe zarar gelir diye ilaç içmek istememiştim ama
antıbıyotık vermıyorlar zaten canım merak etme. monurol diye bır toz içeçek var aksam yatmadan once ıdrar kesenı boşaltıp onu ıçıp yatıyosun sabaha kadar tuvalate cıkmıyorsun.ertesı gün boool su içiyorsun tabiki. gerek olursa birde fitil verıyor 5 gun arayla vajına kısmına yerleştırıyorsun.14 haftalık hamileyim idrar yaparken aşırı yanmam oluyor en son çare doktora gidicem hemen gidip antibiyotik kullanmak istemiyorum, böyle bi durum yaşayıp ilaç dışında iyi gelebilecek bir şeyler deneyip tecrübe eden var mı?
Evet ondan verdi çok sağolunantıbıyotık vermıyorlar zaten canım merak etme. monurol diye bır toz içeçek var aksam yatmadan once ıdrar kesenı boşaltıp onu ıçıp yatıyosun sabaha kadar tuvalate cıkmıyorsun.ertesı gün boool su içiyorsun tabiki. gerek olursa birde fitil verıyor 5 gun arayla vajına kısmına yerleştırıyorsun.
Gittim monurol verdi gece içicem enfeksiyon varmış tahlilde çıktı zatengit git ihmal etme Allah korusun. zaten verilen ilacı kadın doğum doktoruna danışmadan içme. hamilelik için uygun ilaç veriliyor zaten
Manurol da antibiyotik zaten.antıbıyotık vermıyorlar zaten canım merak etme. monurol diye bır toz içeçek var aksam yatmadan once ıdrar kesenı boşaltıp onu ıçıp yatıyosun sabaha kadar tuvalate cıkmıyorsun.ertesı gün boool su içiyorsun tabiki. gerek olursa birde fitil verıyor 5 gun arayla vajına kısmına yerleştırıyorsun.
Manurol da antibiyotik za
bugüne kadar bunu bilmiyor olmam peki :)))) doktorum zararı yok korkma iç dıyoda arastırmamısım aslında hıç.Manurol da antibiyotik zaten.
Hamilelerde kullanılan ilaçlar bana da şeker gibi geliyorbugüne kadar bunu bilmiyor olmam peki :)))) doktorum zararı yok korkma iç dıyoda arastırmamısım aslında hıç.
Ben 14 haftalık oldum hamileliğin başlarından berli çekiyorum geçmiyor maalesef yoruldum14 haftalık hamileyim idrar yaparken aşırı yanmam oluyor en son çare doktora gidicem hemen gidip antibiyotik kullanmak istemiyorum, böyle bi durum yaşayıp ilaç dışında iyi gelebilecek bir şeyler deneyip tecrübe eden var mı?