Hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu çözümleri neler?

Ebrulii33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
41
27
29
Kızlar 6 haftalık hamileyim. İdrar yollarımdan kışın hep hastalanıyorum o kadar dikkat etmeme rağmen. Hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu da baya sıkıntılı bir durum. Bunun için neler yapabiliriz?

Kızlar 6 haftalık hamileyim. İdrar yollarımdan kışın hep hastalanıyorum o kadar dikkat etmeme rağmen. Hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu da baya sıkıntılı bir durum. Bunun için neler yapabiliriz?
Doktorunuza neden sormadiniz bu soruyu?İlaç vericektir size.

Canım bende de var maalesef ilk kez oluyor hamileyim bol su önerdi hemşire doktorda devam ederse ilaç veririm dedi bebek küçük diye sanırsam diğer doktor iğne dedi ama ben de küçük olduğu için bol su içmeye karar verdim.
Başka çözüm keşke ben de bulsam

Biz çözümünü bulamadık
Nerdeyse 9 ay olacak doğuracağım her ay enfeksiyon çıkıyor 😂

Gebeliğin başından beri 4 defa mantar enfeksiyonu geçirdim.Hepsinde fitil kullandım ve geçti.Suan 5.mantar enfeksiyonunu geciriorum ama doktorum doğumu beklioruz diye o ilacı vermedi.Sadece flora düzenleyici bı fitil verdi.Gebeligin başı da olsa yapılması gerekeni biz bilemeyiz.Mutlaka doktorunuza soleyin.İllaki çözümü vardır🥰❤️

Monurol şase toz veriyor enfeksiyon yüksek çıkınca ama onun haricinde bol su ve sıvı tüketmemi istiyor doktorum hamileliğin başından beri var böbreğimde kum ve buna bağlı idrar yolu enfeksiyonum vardı şimdi de bebek sıkıştırdığı için sağ böbreğimde ciddi bir büyüme var ama sona yaklaştığımız için doktorum biraz Sık dişini bunu için erken almayalım bebişi dedi sürekli sıvı tüket dedi sıvı tüketince sancım ağrım olmuyor ama yazın 1 bardak suyu ertelesem hemen ağrı giriyordu 🤷🏻‍♀️ Bol sıvı tek ilaç…

İçiyorum ben de bol bol su
Ama şöyle bi şey de hissetmiyorum
Tahlilde çıkarsa biliyorum yani sadece
Su içtiğim herhalde diye umuyorum 😬
Yaa bende sizin gibi oluyorum her şey normal bence bi sorunum yok ama idrarda enfeksiyon var 2 hafta önce antibiyotik verdi ama geçmemiş hala ilaç vermedi bu sefer kadın doğuma git dedi. Suyu günde 3 lt veya daha fazla içiyorum zaten tuvalet ikinci evim oldu habire ordayım 😔

Gebeliğin başından beri 4 defa mantar enfeksiyonu geçirdim.Hepsinde fitil kullandım ve geçti.Suan 5.mantar enfeksiyonunu geciriorum ama doktorum doğumu beklioruz diye o ilacı vermedi.Sadece flora düzenleyici bı fitil verdi.Gebeligin başı da olsa yapılması gerekeni biz bilemeyiz.Mutlaka doktorunuza soleyin.İllaki çözümü vardır🥰❤️
Enfeksiyon için ilaca gerek yok şu an dedi, ama bugün hafif bi kasintim var nedense 😞

Bol bol ılık su ic canim karinini ve kukunu sicak tut ic çamaşırlarını utule de giy bolca yogurt ye sarimsak ye ( pişmiş) yoksa tansiyonun düşer enfeksiyonu şeker besler uzak dur sekerli şeylerden

X