hamilelikte içten kanama geçiren var mı

zuzu223

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
14
2
86
İstanbul
arkadaşlar şu anda 5 haftalık hamileyim 19 temmuzda dr agittim 0.3 mm boyu resmini aldım ama biraz korktum dr içten kanamanın olduğunu ilk gördüğünden daha da fazlalaştığını söyledi kuluçkaya yatar gibi yat dedi iş yapma dedi yürüme yorulma heyecan yapma dedi ama dışa hiç kanamam olmadı ben de gün boyu yatıp bir tek eşime yemek yapmk için kalkıyorum yerimden bir de markete falan giderken araba kullanıyorum . bir de sol yumurtalığım sağ yumurtalığın yanında onun kendi yerine gitmesi için de kanama oluyor olabilir mi bilmiyorum . 6 gün sonra kalp atışı için tekrar dr agidicem inş. iyi olur:85:

benim 4 hamileliğimde de içeride kanamam oldu.sonradan o kanamayı dışarı da atabilir ama önemli olan bebişin sağlıklı olması.
doktorunun dediği gibi bol bol yat dinlen.birçok gebede olabiliyor.doktorun progesteron verdi mi?vermediyse bir hatırlat doktoruna.

benimde 8-9 haftalıkken oldu.benim kusmaktan kendimi çok zorlamıştım ve moralim çok kötüydü bıulantılardan.bunalıma girmiştim.dr kusmaktanda olur strestende demişti.başka birşey için gitmiştik ultrasonda farkeeti dr.dışardan bir damla bile olmadı hiç.dr budaha kötü keseye baskı yapar dedi.ama benim baya büyüktü kanamalı bölke kese kadardı ve keseye çok yakındı 2 gün hastanede yattım.ilk günden geçti daha.birdaha da olmadı hiç stres yappma o tetikliyor.yat dinlen.

canım öncelikle içini ferah tut.. benim de 8-9. haftalarda ağrım olunca doktora gittik ultrasonda içten kanama gözüktü ama kanama dışarıda değildi... doktorum bana kendimi yormuş olabileceğimi, bu nedenle dinlenmem gerektiğini söylemişti...bir de progestan vermişti ... senin de şu aşamada yapman gereken şey sadece dinlenmek ...

Canım benimde olmuştu.5. haftada başladı 12. haftanın sonuna kadar geçmedi.Benim kanama alanımda keseyi kaplayacak kadar büyüktü.Seninki gibi dışarı kanamam hiç olmadı ama doktorun sana kuluçkaya yatar gibi yat demiş bu ne demek hiç kalkmaksızın yatman lazım.Ben 3.ayımın sonuna kadar sadece tuvalet ve yemek yemek için kalktım.Markete gitmen yemek yapman falan çok tehlikeli.Kanama alanın büyüyebilir ve dıştan kanaman olabilir.Doktorun progestan vermiştir zaten.İlaçlarını düzenli alıp dinlenmeni tavsiye ederim.Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
arkadaşlar benımde aynı sorunum var 9 haftalık hamıleyım kanamam oldu 1 hafta sırt ustu yat dedı doktorum.
ama cok endıselıyımm 2 tatsız olayım var daha onceden .aynı sıkıntıyı yaşayıpta atlatan arkadasların fıkırlerını ıhtıyacım var .bebekle ılgılı kotu bır durum varsa nasıl anlarımmm su an kanama yok ama korkum cokkk

arkadaşlar en iyi şey dinlenmek ve stresten uzak durmak gerçekten benim 8 haftalarımda felan kahverengi lekenmem olmuştu doktor içten kanama olduğunu ama sona erdiğini sölemişti onun pisliğini kahverengi lekelenme olarak atıyormuşsunuz.. bende öle olmuştu progestan ve prolutoun diye iğne verdi 3,5 aylık olana kadar kullandım istirahat verdi sürekli bu yüzden işi bıraktım şuanda 20+6 haftalık hamileyim allaha şükür bir sorun yok geçti gitti hepsi gayet sağlıklı bebişimiz...
çok sorun etmeyin dert edinmeyin yemek yemek ve tuvalet dışında yataktan kalkmayın iyice dinlenin...

benım de aynı oldu 5 bucuk hafatlıkta kanama var dedı korkma kanama gecrırsen dedı progestan kullanıyorum hamış oldugumdan berı yat gezınme fazla dedı ama bende yemek market işlerı yapıyorum bırde vajınadan muaynede kalp atışi yavaş dedı duarbılırde devam da edebılır dedı bende başka doktora gıttım gecnlerde usten muaynede hıç de ıyı demedı pogestanı bırak düşsün kanamam olsun dedı sonrası dedım kurtaj olcan dedı umıt bekleme b gebelıgınden dedı moralımı bozfdu bugun gıdecektım kendı doktoruma ama 2 gun daha beklıyım dedım bakalım hayrlısı senın nasıl hamışlıgın

benimde seninki gibiydi bebegimi kaybettim rabbim senin kini sana bagışlar inşallah canım kalbi durdu kürtaj oldum bir ay oldu acısı hala içimde ve şimdi tekrar hamile kalamamkdan çok ama çok korkuyorum dualarınızda benide eksik etmeyin

canım bende 9 haftalık hamileyim dün doktora gittim bana hiç iyi şeyler söylemedi bebek büyük kese küçük içte kanama var dedi aynı gün içinde başka doktora gittim burda yazılanlar sana hiç uymuo dedi beni sevindirdi her doktorun dediğine inanma başka doktorada git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…