hamilelikte iç kanama

peri11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
36
0
Hamilelikte kesenin yanında kanamalar oluşan var mı. Ben 9 haftalık hamileyim. Ne zaman geçti sizin. Prolutan depot iğne kullanıyorum haftada bir. Bi haftadır böyleyim. Kanama iç kanama biçiminde. Dışarı çıkmadı hiç. Böyle olup da sonradan durum ne oldu. Ne zaman geçti bu durum

Canim banada dedi dr. Kesenin etrafında kanama alani görüyorum diye ben bile görmüştüm dr. Progesteron ilacı verdi gunde uc tane içtim bir hafta sonra tekrar gittim kontrol e dr. Kanama alani kuculmus dedi. Bende 7 haftalik hamileyim ultrason a gore...

ben de oldu ilk haftalardaydım, gittkçe arttı, progesteren iğne ilaç vs verdiler ama kurtarılamayan bir gebelik oldu,
kalbi durdu zaten sonra da kürtaj, yaşasaydı bile bu kanama alanı senin rahmini tehlikye sokacaktı dedi dr,
sebebi nedir bilmiyorum ama bunları yaşadım, ilk gebeliğin mi
inş benim ki gibi olmaz seninkisi

[QUpost: 41765540, member: 424601"]ben de oldu ilk haftalardaydım, gittkçe arttı, progesteren iğne ilaç vs verdiler ama kurtarılamayan bir gebelik oldu,
kalbi durdu zaten sonra da kürtaj, yaşasaydı bile bu kanama alanı senin rahmini tehlikye sokacaktı dedi dr,
inş benim ki gibi olmaz seninkisi[/QUOTE]
Evet ilk gebeliğim. Nolacak bilmiyorum. ağrım olmuştu çok fazla. Gittik ki kanama olmuş. Igne oldum bi daha gittim. Kanama kuçülmüs ama başka bi kanama daha olmuş.

Minnik tamamen geçti mi. Geçtiydi ne kadar zamanda tamamen geçti. Benim başka yerde de kanama olmuş. Ötekisi kuçülmüs ama. Başka kanamalar olmuş. Prolutan iğne verdi

OTE="nerdeyim, post: 41765540, member: 424601"]ben de oldu ilk haftalardaydım, gittkçe arttı, progesteren iğne ilaç vs verdiler ama kurtarılamayan bir gebelik oldu,
inş benim ki gibi olmaz seninkisi[/QUOTE]
Inşallah yeniden olur bebeğin Geçmiş olsun

Minnik tamamen geçti mi. Geçtiydi ne kadar zamanda tamamen geçti. Benim başka yerde de kanama olmuş. Ötekisi kuçülmüs ama. Başka kanamalar olmuş. Prolutan iğne verdi
1 hafta ilac kullandim progestan ilaci bu bir hafta sonra gittim dr. Kuculmus dedi... inşallah tamamen geçer cnm bana igle vermedi progestan ilaci kullaniyomusun cnm bu ilac cok önemli

benim arkadaşımın kese etrafında kanama vardı ilaçla geçirdiler şimdi çok sağlıklı bir gebe dert etme kafaya takma ilaçlarını aksatmadan iç

Prolutan iğne progestanla aynı şeymiş. Yine gittim bu sefer kuçülmüs dedi. Geçen soylememis telaş yapmayayim diye ama kanama kritik bi yerdeymis. Kesenin altindaymis. Bu daha riskliymis öteki yanda olanlar dışında. Haftada bir iğne olup yatıyorum. Bu hemen geçecek bi durum değil dedi. Istirahat ve su. Yolculuk asla yok dedi. Öyle. Inşallah geçer. Acaba hassas bi gebelik mi olacak diye endişe de ediyorum. Erken doğum veya başka şeyler. Iliskisi var mı acaba. Çalışıyorum bi de. Inşallah güzel bi gebelik güzel bi doğum sağlıklı bi bebek olur hepimizin

Merhaba, bende 7 haftalık hamileyim tüpbebek benimki, doktor Bebeğin tutunduğu yerde kanama var dedi bi hafta istirahat dedi, böyle olup da düzelen varmı.bir de sizde Bebeğin kalp atışları da etkilenmişmiydi benim dakikada 40-50 atıyormuş ,bu düzelebilirmi kalp atışları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…