• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte hiç çatlamadim işte sirri..!

reyhan1302

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
81
1
86
40
Edirne
sırnaşık şeyMerhaba arkadaşlar...
ben hiç çatlamadım bir tane bile ve bunu hemcinslerimle paylaşmak istedim(eminim her kadın kafasına takıyodur)hamileliğimi 2 aylıkken öğrendim ve o günden beri beyaz vazelin ile bebe yağı kullandım (göğüs,karın,popo ve baldırlarıma) bebe yağı banyodan sonra nemli vücudunuza mutlaka sürün.ben vazelinide yatmadan sürerdim.haa bide vücudunuzun nem oranı çok önemli bunun için bol bol su içmelisiniz.bide dengeli beslenmeye çalışın fazla kilo almamakta önemli...
hadi bakalım tüm anne adayları iş başına annelik ve güzellik kısacası kadınlık adına:teytey:

valla yönteme gerek kalmaksızın hiçbir şey yapmadan çatlamadım bende...
ama ikinci gebeliğimde olabilir denerim bende tşk...

ben hamileliğimde 15kilo aldım çok değildi ama çatlaklar vardı karnımda şimdiki görüntüsü beni rahatsız ediyor ama geri dönüşü yok inş. ikinciye denicem teşekkürlera.s.

Bende hamileliğimde hiç çatlamadım doğumdan sonra göğüslerim süt doldu iyişe şiti çatladı bide hafiften kalçalarım ama doğumdan sonra....
Bende hep bebe yağı kullandım her gün sabah akşam sürdüm bide pregnacare die bi krem kullanmıştım oda iyi geldi

valla dediklerini zaman zaman ben de uyguluyorum ama sanırım bunlarla pek alakası yok yaa tamamen genetik duruma göre bence bu iş..bünye meselesi sanki..

bencede alakasi yok genetik annende ablanda varsa muhakka sendede oluo ben hatta yara melhemi bile kullandim banamisin demiooo

canım ben 2 kutu bebe yagı 3 kutu catlak kremı bıtırdım sureklı nemlıydı yanı karnım vede asırı su ıcıyorum zaten ama yıne catladım bence bunyeyle alakalı catlıyacagı varsa onleyemıyosun malesef

bence cildin yapısıyla alakalı.bende çok badem yağı bebe yağı kullandım pehlivan gibi sürekli yağlanıyordum.yinede çok çatladım.30 kilo aldım haliyle çatladımda patladımda...

ilk gebeliğimde karnım hiç çatlamadı yağlı arko krem sürüyodum ama baldır bölgemde az biraz var oraya sürmek gelmemişti aklıma ben bi 20 kilo almıştım şimdi 4,5 aylık hamileyim inşallah bunda da çatlamaz karnım dr badem yağı sür dedi sürüyorum ama karnım çok büyük inşallah çatlamam

beni gören hala hamiş sanmıyor karnım çıkmadı ve ben 19+3 üm maşallah gelecek hafta 5. ayı bitiriyorum hiç çatlak ve kilo artışı olmadı inş böyle devam eder

Kizlar benim karnimda bişey yok ama kasiklarim,bağdirim,bacaklarim ,göğüslerim felaketti.
Bepanthen , badem yaği sürmüştüm iyi gelmedi.
şimdi göğüslerim kendiliğinden çatlaklar kapandi ama diiğer yerlerimde malesef hiç bir değişiklik yok aklimda olsun 2. çocuğumda denerim inşallah 4 sene sonra düşünüyoruz yapmayi.

bende bazı önlemler almıştım karnımda hiç çatlak yok ancak basenlerime hiç bir şey kullanmadığım için o bölgemde çatlak oldu

ohooo neler kullanmadımkı hepsı faso fıso vıcut yapısıyla alakalı bısey ne yaparsan yap catlıycagın varsa catlıyorsunn

bende de hıc catlak yok ılk 2 ay badem yagı kullanmıstım sonra drdan krem ıstedım hıcbır faydası olmaz dedı cıldın esneklıgıyle alakalı ama ıstersen kullan dedı hıcbırsey kullanmadım catlagımda yok

çok zayıftım ama çok kocaman ikiz hamılesı gıbı buyuk bır karınla doguma gırdım... yolda görenler bıle offff karnı nasıl olmustur dıyolardı..

allahıma çok şükür bır tek dikiş izim var.. onun dısında çatlagın çsi yok..

sadece susam yagı ve badem yagı kullandım.. üstelık çok tembeldim hep üsendim.. aklıma geldıkçe yaptım..

ama sanırım bunyeyle alakalı..... çatlak kremlerını yer gıbı surenlerı bılıyorum çatlak içindeler..

vazelın gercekten faydalı...

Back