- 1 Haziran 2022
- 42
- 8
- 27
- Konu Sahibi uzunzamansonra
27 haftalık hamileyim 2 gün önce affedersiniz elime dışa çıkmış sanırım meme diyorlar hemoroitte ondan vardı çok korktum normalmi hamilelikte nasıl geçer bilgisi olan yardımcı olabilir mi ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde diğer hamileliğimde oluştu hamilelikte oluyo normal bişey ama benimki içerde ve çok zor doktora söyleyecem dahilye bölümüne yönlendiriyolar27 haftalık hamileyim 2 gün önce affedersiniz elime dışa çıkmış sanırım meme diyorlar hemoroitte ondan vardı çok korktum normalmi hamilelikte nasıl geçer bilgisi olan yardımcı olabilir mi ??
Büyük abdestinizi yaparken acı veya kanama oluyor mu eğer oluyosa doktora görünmekte fayda var krem filan verebilir27 haftalık hamileyim 2 gün önce affedersiniz elime dışa çıkmış sanırım meme diyorlar hemoroitte ondan vardı çok korktum normalmi hamilelikte nasıl geçer bilgisi olan yardımcı olabilir mi ??
Yok kanama yok sadece çok ayakta durduğumda ağrı oluyor ilk gebeliğim olunca korktumBüyük abdestinizi yaparken acı veya kanama oluyor mu eğer oluyosa doktora görünmekte fayda var krem filan verebilir
Benimki dışarda genel cerrah bakıyor sanırım böyle şeylere bilginiz olsunBenimde diğer hamileliğimde oluştu hamilelikte oluyo normal bişey ama benimki içerde ve çok zor doktora söyleyecem dahilye bölümüne yönlendiriyolar
Ayyy demeyin öyleeee inşallah düzelir çok rahatsız edici ılık suya oturun falan diyorlar Hindistan cevizi yağı sürün diyorlar ama faydası olurmu bilmiyorumsiz bide son haftalarda görün çicek gibi açılıyor doktor krem veriyor elinle yitterek masaj yap diyor ama dogumdan sonra duzeliyor
Benide çok etkiledi bendede bitane var ama çok rahatsız edici inşallah en kısa zamanda normale dönerBenim zaten öyle bir problemim vardı hamilelikte yanlış hatırlamıyorsam beşinci aydan sonra yenisi çıktı, sonra bir tane daha sadece krem fitil verebiliyorlar her ilacı kullanamıyoruz bu durumda maalesef. Doğumdan sonra geçer diyorlar umarım öyle olur çünkü şu an üç tane var resmen özgüvenim düştü
Keşke başka bi çözümü olsa çünkü hamilelikte sanırım hiç bir müdahale edemiyolarmışBenimki dışarda genel cerrah bakıyor sanırım böyle şeylere bilginiz olsun
Kanama durumu yok ama sanki gün geçip baskı arttıkça büyüyor kontrole gittiğimde mutlaka sorucam doktorumaMerhaba, geçmiş olsun. Benim hamileliğimde de olmuştu. Dışarıdaydı, acırdı, neredeyse her büyük abdestte kanardı. İsmini malesef hatırlamıyorum ama doktorum bir krem vermişti. O iyi geliyordu acısına. Doktorunuza danışın mutlaka.
Evet malesef hamilelik ilerledikçe biraz daha büyüyüp dışarı çıkıyor. Damar yapımız da bir değişiyor ya hamilelikte, onunla da ilgili olduğunu biliyorum. Çok özür dileyerek söyleyeceğim; doktorum temiz el ile, kremleyip nazikçe o memeyi içeri itmemi söylemişti. Dışarı doğru çıktığında daha fazla acı yapıyor çünkü ve enfeksiyon riski artıyor. Kesinlikle siz doktorunuzun yorumunu alın ama.Kanama durumu yok ama sanki gün geçip baskı arttıkça büyüyor kontrole gittiğimde mutlaka sorucam doktoruma