Hamilelikte hemoroid yardımcı olurmusunuz

uzunzamansonra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
42
8
27
27 haftalık hamileyim 2 gün önce affedersiniz elime dışa çıkmış sanırım meme diyorlar hemoroitte ondan vardı çok korktum normalmi hamilelikte nasıl geçer bilgisi olan yardımcı olabilir mi ??

27 haftalık hamileyim 2 gün önce affedersiniz elime dışa çıkmış sanırım meme diyorlar hemoroitte ondan vardı çok korktum normalmi hamilelikte nasıl geçer bilgisi olan yardımcı olabilir mi ??
Benimde diğer hamileliğimde oluştu hamilelikte oluyo normal bişey ama benimki içerde ve çok zor doktora söyleyecem dahilye bölümüne yönlendiriyolar

Büyük abdestinizi yaparken acı veya kanama oluyor mu eğer oluyosa doktora görünmekte fayda var krem filan verebilir

siz bide son haftalarda görün çicek gibi açılıyor 🤣🤣🤣🤣 doktor krem veriyor elinle yitterek masaj yap diyor ama dogumdan sonra duzeliyor

Benim zaten öyle bir problemim vardı hamilelikte yanlış hatırlamıyorsam beşinci aydan sonra yenisi çıktı, sonra bir tane daha 😢 sadece krem fitil verebiliyorlar her ilacı kullanamıyoruz bu durumda maalesef. Doğumdan sonra geçer diyorlar umarım öyle olur çünkü şu an üç tane var resmen özgüvenim düştü 😢

Benim zaten öyle bir problemim vardı hamilelikte yanlış hatırlamıyorsam beşinci aydan sonra yenisi çıktı, sonra bir tane daha 😢 sadece krem fitil verebiliyorlar her ilacı kullanamıyoruz bu durumda maalesef. Doğumdan sonra geçer diyorlar umarım öyle olur çünkü şu an üç tane var resmen özgüvenim düştü 😢
Benide çok etkiledi bendede bitane var ama çok rahatsız edici inşallah en kısa zamanda normale döner

Merhaba, geçmiş olsun. Benim hamileliğimde de olmuştu. Dışarıdaydı, acırdı, neredeyse her büyük abdestte kanardı. İsmini malesef hatırlamıyorum ama doktorum bir krem vermişti. O iyi geliyordu acısına. Doktorunuza danışın mutlaka.

Merhaba, geçmiş olsun. Benim hamileliğimde de olmuştu. Dışarıdaydı, acırdı, neredeyse her büyük abdestte kanardı. İsmini malesef hatırlamıyorum ama doktorum bir krem vermişti. O iyi geliyordu acısına. Doktorunuza danışın mutlaka.
Kanama durumu yok ama sanki gün geçip baskı arttıkça büyüyor kontrole gittiğimde mutlaka sorucam doktoruma

Kanama durumu yok ama sanki gün geçip baskı arttıkça büyüyor kontrole gittiğimde mutlaka sorucam doktoruma
Evet malesef hamilelik ilerledikçe biraz daha büyüyüp dışarı çıkıyor. Damar yapımız da bir değişiyor ya hamilelikte, onunla da ilgili olduğunu biliyorum. Çok özür dileyerek söyleyeceğim; doktorum temiz el ile, kremleyip nazikçe o memeyi içeri itmemi söylemişti. Dışarı doğru çıktığında daha fazla acı yapıyor çünkü ve enfeksiyon riski artıyor. Kesinlikle siz doktorunuzun yorumunu alın ama.

X