• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte hemoroid ve kanama

pinkyunicorn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
9
12
3
28
Merhaba Kizlar
12 haftalik hamileyim ve bikac haftadir kabizlik yasadim ve kendimi lavaboda cok zorladim. Ertesi gun diskida kan gordum ve hemen doktora randevu aldim. Genel cerrah kontrol edip hemoroid ve makat catlagi dedi ve bir suru ilac verdi. Ben biraz yanma ve agri hissediyorum ama bunlar diskida kan gormeye neden olur mu ? Suan icin kabizlik yok ama az bir kan daha gordum lavaboda bu normal midir ? Gebelikte yasayan var midir ? Asiri taktim
bu konuya . Daha once asla yasamadigim bir seydi cunku.

kan gelmedi hiç ama hemoroid var bende de. ilk farkettiğim andan beri tuvalette uzun kalmıyorum ve çok ıkınmıyorum. zaten 23.haftadan sonra doktorum demir ve d vitamini başlayınca dıskı da ishale döndü 🥲🥲 o yüzden artık sorun yasamıyorum 😂😂

bol bol lifli gıdalar tüketin. hamilelikte cok doğal bir durum ama dikkat etmeniz gerekiyor.

Merhaba Kizlar
12 haftalik hamileyim ve bikac haftadir kabizlik yasadim ve kendimi lavaboda cok zorladim. Ertesi gun diskida kan gordum ve hemen doktora randevu aldim. Genel cerrah kontrol edip hemoroid ve makat catlagi dedi ve bir suru ilac verdi. Ben biraz yanma ve agri hissediyorum ama bunlar diskida kan gormeye neden olur mu ? Suan icin kabizlik yok ama az bir kan daha gordum lavaboda bu normal midir ? Gebelikte yasayan var midir ? Asiri taktim
bu konuya . Daha once asla yasamadigim bir seydi cunku.
Hemoroid ile gelen kanama cok cok normal. Özellikle makat catlağında ben oluk oluk kan geldiğini bile bilirim. Doktor bakmıs zaten endise etme baska bi durumdan şüphe etse gerekeni yapardı.

Back
X