Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkHamilelikte hangi kitaplar okunmalı?
İstediğin kitabı oku istediğin kadar oku teori ve pratik çok başka. Doğduğunda kazanıyosun bütün tecrübelerini.insta da bebeimgeliyor esra ertuğrulu takip edebilirsiniz. Yıkanması bakımıyla ilgili güzel videoları canlı yayınları oluyo sorularınıza cevap veriyo. Faydalı olacaktır. Bide ayşe öner in gaz videoları
Çocuk bakımı ile ilgili kitaplara değil de, çocuk psikolojisi ve sağlığı ile ilgili kitaplar okumanızı öneririm. Her çocuk bir şekilde bakılıyor, mühim olan o çocuğu anlayabilmek, bir hastalığı olduğunda konuşamadığı için kendini ifade edemediğinden ne kadar erken anlaşılabilirse o kadar iyi.
İkinci üçüncü çocukta bu tecrübe az çok kazanılıyor ama ilk çocuk için biraz teorik bilgi şart.
Hem de ne zor 4 ay zombi modundaydım Allaha çok şükür geçti o zamanlarda ben de çok yararlandım bide beyaz gürültülerden. Allah hepsine sağlık versin benim kızım 3 yaşına girdi ama hala gece 2- 3 de uyuyo
Hem de ne zor 4 ay zombi modundaydım Allaha çok şükür geçti o zamanlarda ben de çok yararlandım bide beyaz gürültülerden. Allah hepsine sağlık versin benim kızım 3 yaşına girdi ama hala gece 2- 3 de uyuyo