Hamilelikte hangi güneş kremi ve yüz temizleme kullanılmalı?

Womanlikewoman

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
712
90
Hanımlar bende procsin leke karşıtı güneş kremi var birde bittim sabunu sizce kullanayım mı? Sizler neler kullandınız?

yüz temizlemede ne kullanırsanız kullanın, zaten yüzde 1-2 dakika kalıp suyla arınıyor. güneş kremi olarak da mineral filtreli krem kullanın. Genelde beyaz iz bırakır, ağırdır, zor temizlenir ama en güvenlisi mineral yani fiziksel filtre. Avene mineral kullandım ben. Solante pregna çok meşhur. Bioderma ve la roche posay'in de mineral güneş kremleri var. Kremin adında mineral kelimesi geçer genelde, oradan anlarsınız.

yüz temizlemede ne kullanırsanız kullanın, zaten yüzde 1-2 dakika kalıp suyla arınıyor. güneş kremi olarak da mineral filtreli krem kullanın. Genelde beyaz iz bırakır, ağırdır, zor temizlenir ama en güvenlisi mineral yani fiziksel filtre. Avene mineral kullandım ben. Solante pregna çok meşhur. Bioderma ve la roche posay'in de mineral güneş kremleri var. Kremin adında mineral kelimesi geçer genelde, oradan anlarsınız.
Kullandiklarim sakincalimi yani birde onlar pahali çok daha uygun ürünler onerebilir misiniz

Açıkçası ben procsini genel olarak beğenmiyorum. ürün içeriği internet sitesinde bile yok, bana güven vermiyor. Mineral ibareli bilindik markalardan küçük boy bir şey alamaya çalışın. sırf yüzünüze kullanacaksanız tüm gebeliği çıkarırsınız 50 ml ile.

AA9A3DB8-5C19-4C63-8247-4DE2059FF773.jpeg

Ben bunu kullanıyorum memnunum

Açıkçası ben procsini genel olarak beğenmiyorum. ürün içeriği internet sitesinde bile yok, bana güven vermiyor. Mineral ibareli bilindik markalardan küçük boy bir şey alamaya çalışın. sırf yüzünüze kullanacaksanız tüm gebeliği çıkarırsınız 50 ml ile.
Ya mesela zararlı içeriği varsa bebeğe ne gibi etkisi olur ben ilk 3 aylik dönemde ara sıra kullandim çok sık değil geçen 2li taramaya gittim bir sıkıntı görmedi doktor

Bende bütün yazı Antalya'da geçirecek olan bir hamileyim 😐 her güneş kremi uygun olmayacak sanırım buraya yazdiklarinizdan anladığım kadarıyla. Zaten hepsi de dünya para, içeriği iyi olanları düşünmek bile istemiyorum napcaz bilmem😒

X