• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte günah işlemek

tabiki olmaz. her kul kendi yaptiklarindan sorumludurr.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haşa tövbe arkadaşlar ... o dedikleriniz büyük günahlar... ufak tefek de olsa günahımız oluyor. ne bilim bazı kötü videoalr izlemek dar giyinmek filan

hayır canm bebeğe hiç bir zararı olmaz sadece sen ben bu günahı işledim kötü bişey yaptım diye strese girer sıkılırsan bebek etkilenir hamileliğini en güzel şekilde geçir elinden geldikçede günah işleme ki için rahat olsun

dar mı giyinmek ?????
herkesin günahı kendine, o senin karnında olsada bambaşka bi insan...

haşa tövbe arkadaşlar ... o dedikleriniz büyük günahlar... ufak tefek de olsa günahımız oluyor. ne bilim bazı kötü videoalr izlemek dar giyinmek filan

Kendine bukadar stres yapma canım günahların değil ama stresin üzecek bebeğini hamilelikte en önemlisi sakin olmak...

Sağlıklı sıhatli kucağına al inşallah meleğini

arkadaşlar hamileyken günahh işiliyorum diye çok korkuyorum bebeğime zarar olur mu:(

ne fark var. ALLAH senı hamileyken 2. katı yakmayacak canım..Tam tersi daha bağışlayıcı olacak..Tabi bu günaha devam demek degıl ama hormonlar yüzünden yanlış kararlar verebiliyoruz.
Korkulacak birsey yok. Gündelik hyatına devam et...

Back